REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Noi lucrări de reabilitare în Piațeta Far

Noi lucrări de reabilitare în Piațeta Far

Replica API 10 martie 2020 | 00:00 951

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Dotări Urbane, a început în această dimineață lucrări de reabilitare în Piațeta Far.

Lucrările vizează reparațiile curente ale jardinierelor, zidurilor de sprijin și treptelor din jurul fântânii arteziene. Mai exact, muncitorii îndepărtează tencuiala deteriorată, pentru ca mai apoi să refacă zidăria. Totodată, treptele de acces sunt reconstruite.

După finalizarea acestor intervenții, lucrările de modernizare vor continua cu reabilitarea aleilor de acces în Piațeta Far. În scurt timp va începe și reabilitarea și extinderea locului de joacă din Piațetă, care va consta în dotarea cu echipamente noi, moderne și turnarea unui covor de cauciuc pentru siguranța copiilor.

De asemenea, atunci când condițiile meteorologice o vor permite, prin grija serviciului de specialitate Gestionare Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanța pe spațiul verde se vor planta în arbori și flori perene, transmite Primăria.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca tot v-ati apucat de reparat, macar sa faceti lucrari de buna calitate, nu ca pana acum. Mai rezistente au fost cele de pe vremea impuscatului, care se mai vad si acum pe alocuri. Vrem calitate.
1
0
Demonstratiile astea de forta trebuiau facute in PRIMELE LUNI DE MANDAT, NU IN ULTIMELE. PA FAGADAU!
2
0
praf in ochi pe bani multi de la buget , care aduc procente in buzunarul lui fatalau...
7
0
Dar 4 ani de ce nu a inceput nimic, am fost pedepsiti? Tocmai pt faptul ca primarul fagadau face lucrurile sa se miste doar in campania electorala, nu-i voi acorda votul. Poti a intorci orasul cum vrei, tot nu te votez. Nu mai suntem prostii aia de acum cativa ani, constantenii sau trezit.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272