REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Noi programe de studii pentru tineri, la Universitatea „Ovidius”

Noi programe de studii pentru tineri, la Universitatea „Ovidius”

Replica API 2 septembrie 2020 | 23:10 3696

Universitatea „Ovidius” din Constanța organizează primul concurs de admitere în cadrul Colegiului UOC, în sesiunea septembrie 2020.

Programele de studii pentru care pot opta tinerii sunt Analist programator și Administrator rețele locale și comunicații, cu o durată de trei semestre. Acestea sunt autorizate de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), prin hotărârea nr. 11/07.08.2020, în regim de colegiu tehnic non-universitar.

Înscrierea cursanților se va desfășura online pe bază de dosar, în cadrul concursului de admitere putând participa și elevii care nu au promovat examenul național de Bacalaureat. Mai multe detalii privind metodologia de admitere sunt disponibile pe pagina colegiului http://proinfo.univ-ovidius.ro/colegiu.html.

În anul școlar 2020 – 2021, 10 cursanți care fac parte din grupuri vulnerabile (domiciliul în mediul rural/de etnie romă/netradiționali/CES) vor primi stimulente financiare în valoare de 300 lei pe lună, pentru a-i sprijini în frecventarea cursurilor și a sesiunilor de consiliere profesională. Stimulentele sunt finanțate prin proiectul Pro Info – Pregătirea resursei umane în Informatică, POCU/6/21/122837.

Colegiul UOC s-a înființat în anul 2020 prin Hotărârea ARACIP nr. 11/07.08.2020. Acesta are ca misiune desfășurarea de activități educative orientate spre formarea și dezvoltarea aptitudinilor și respectiv a competențelor profesionale și transversale în funcție de complexitatea și specificul calificărilor profesionale/ocupațiilor oferite pentru piața muncii. Programele de studii oferite sunt de tip învățământ terțiar non-universitar, nivel ISCED 5.

Pentru mai multe detalii, puteți adresa întrebări la adresa de e-mail colegiu@univ-ovidius.ro.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Degeaba va cacati pe voi,o diploma de studii superioare este utila cand apare o oportunitate si functia in statul de organizare prevede aceasta.Atunci ce te faci?
6
0
Universitati de kkt, care pregatesc specializari cu titluri bombastice care folosesc la fix nimic.Poti ajunge un excelent operator la casa de marcat a vreunei spelunci cu jocuri de noroc sau vanzator la Megaimage. Mult succes
2
7
Raluca Trandafir este o nulitate profesional vorbind. In cautare permanent a studentilor inalti si bine facuti pe care- i duce in birou. Impreuna cu scursura de Bobe urmeaza sa-l inlature pe papagalui de Iliescu. UOC este un dezastru. Trandafir Raluca o impostoare disperata dupa sex si spaga. A invatat de la sefa ei Vancea, alta panarama.
7
6
nUmai la ovidius poate functiona o directie juridica cu doar 4 persoane in subordine. trai pe vatrai. salariu baban si munca ioc! se pierd procese pe banda rulanta din incompetenta. sa iei un salariu mare doar ca sa avizezi niste alegeri, asta inseamna sa ai sefi prosti. la papagalii de romani merge orice. prostalai.
18
0
Ca sa poti conduce o universitate trebuie sa fii ori director juridic, ori director general. Restul functiilor sunt doar de forma pe hartie. Deciziile corecte le pot lua numai cei care sunt pe cele doua functii. Rectorii se schimba odata la patru ani. Habar nu au cum decurge activitatea intr-o institutie de invatamant.
15
1
chioare la kg.
12
6
Noul rector a decis taieri de personal,25%,sa ramana numai pilele si cotizatorii !
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212