REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Nora lui Tudor Arghezi s-a înscris în PNL

Nora lui Tudor Arghezi s-a înscris în PNL

Replica API 9 septembrie 2019 | 00:25 401

Decizie surprinzătoare. La 93 de ani, nora poetului Tudor Arghezi s-a înscris în politică. După ce a semnat pentru a susține candidatura lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat, Melania Doina Arghezi a semnat și o adeziune, scrie stiripesurse.ro

"Marți a semnat pentru #IohannisPresedinte, astăzi a venit special să ne ceară o adeziune pe care a scris-o pe loc. Doamna Aurelia Melania Doina Arghezi, nora marelui Poet Tudor Arghezi, face parte de azi din frumoasa echipă #PnlArad.

PS: Ne-a promis că va fi un membru extrem de activ, așa cum îi stă bine unei Adevărate Doamne în vârstă de 93 de ani", a informat un membru PNL pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
v-am lasat in urma vreo doua pustoaice din familia mea, foarte active politic. cu toate ca eu am fost suspectat ca spion!
0
0
Eu stiu ca Danaila e liber. Se pune de un mariaj? Am auzit ca Orban si Ciolannis-sase-case vor fi nasii...
2
1
Si Mitura Arghezi era om politic deci toata familia !---Trebuie pusa o limita de virsta !-- ce a facut Dr Danaila in parlament ? Nimic
3
1
De ce nu candideaza la presedintie? L-ar lua si pe Sora in guvern si am avea azilul de zi, fata de azilul de la guvern si presedintie.
1
2
Foarte bine a facut,numai sa nu uite in ce partid s-a inscris. Arghezi a fost poetul,doamna e doar nora sa,adica astea cu creierul functional nu se ia ca gripa intre rude si prieteni. Acu' cica partidul se poate lauda cu mai multa maturitate. Asteptam ca si PSD-ul sa inceapa racolarea de membri de prin casele de batrani. E o idee. Cei de la hastag rezist ce asteapta? Pentru o chifla si un mic ar aduna o sumedenie de adepti.Daca mai dau si o tuica,au armate de manifestanti cat oastea lui Stefan cel Mare.
1
1
Vorbeste plebea psd-ista! Pai voi n-aveti ma relicvele voastre scapate de la Antipa care mai vor sa fie si ministrii cand moarte-ai cauta pe-acasa! Iliescu nu-i de-al vostru ma? Gelu voican o fi vreun domnisor, abramburica sau melescanu care nu se lasa dusi din guvern astia sunt tinerii vostrii mai psd-ei vicleni si misei ce sunteti!
4
1
Leon Danaila si nora lui Arghezi sunt tusea si junghiul din PNL. Ce pereche pitoreasca! Daca mai traia si baba Vanga...
4
2
O stire extraordinara, nu eram sigur cu cine sa votez, acum ca nora lui Arghezi este in pnl m-am decis.
5
2
Numai lui baba asta trebuia sa-i mai dau la moooe. Aductil si pe Danaila.
1
3
Ia uite de ce n-a gasit-o aia cu coasa acasa! Ea era la PNL...
7
4
Psd pnl aceasi mizerie din 89 pana acum
6
2
O tampita care se crede acum 60 de ani
7
4
Pai, nu-i partid istoric PNL-u...?
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272