REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Nu se vor mai citi contoarele în această lună. Consumul va fi estimat

Nu se vor mai citi contoarele în această lună. Consumul va fi estimat

Replica API 19 martie 2020 | 14:34 2157

Măsurile de prevenție contra virusului COVID – 19, printre care și „distanțarea socială”, au schimbat complet modul de lucru, astfel că R.A.D.E.T. nu va mai face citirea mijloacelor de măsurare la finele lunii martie, conform programării.

Consumul de energie termică aferent lunii martie va fi estimat, iar după oprirea furnizării căldurii, în luna următoare, vom citi toate contoarele și astfel se va face regularizarea consumului.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da' mai luati o pauza, jigodiilor! Ati furat destul, poate cu ocazia crizei asteia, Fagadau se trezeste, la propriu si la figurat , si le da un sut in cur zecilor de atarnatori si de curve din RADET. Si poate municipalitatea realizeaza ca e mult mai rentabil sa " treaca" pc termice pe gaze. Este cea mai convenabila solutie pt Primarie si RADET si f economic pt consumatori. Aloooo, Popa Liviu, bai directorasule, auziiii ! Lasa manglele si interesele si mars, la treaba!
1
0
poate ca tot sunt 20 grade afara o sa opriti si caldura ca sa nu o dati pina in iunie sa va faceti voi planul
4
0
Intrati pe siteul Enel si va faceti cont acolo, in fiecare luna ei va anunta prin mail cand trenuie sa dati indexul. Exista aplicatia Pago pentru telefon iar voi intrati pe site-ul fiecarui furnizor de utilitati si va faceti cont, apoi bagati in aplicatie toate id-urile si parolele si setati si cardul bancar. Asa scapati de mers la banca.
4
0
nu se poate face o poza la contoar si trimis,pe e-mail sau orice alt mijloc de comunicare??doar suntem in era tehnologiei,in schimb ei prefera sa estimeze consumul.....bravo
7
0
Asa va trebuie , ati vrut cacat amestecat !
3
1
Sa vezi acum facturi umflate
12
0
Aveti perfecta dreptate, nu e prima data cand ne baga facturi estimate foarte mari si ne obliga sa platim sume aiurea. Partea proasta este ca nu se poate transmite indexul real, iti baga pe gat estimarea
10
0
Intr un cuvant ati belit pl dragi constanteni.vor estima ei,o sa va treziti cu metri cubi in plus ca au estimat ei."lasati domne ca se regleaza data viitoare" asta va vor spune.cititi contoarele si dati indexul dragi constanteni ca altfel veti plati ce nu ati consumat doar ca sa stranga ei mai mult cascaval.curent apa gaze. Dati indexul.nu va lasati pacaliti de mizeriile lor
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212