REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

NU vor fi probleme cu plata SALARIILOR și PENSIILOR

NU vor fi probleme cu plata SALARIILOR și PENSIILOR

Replica API 18 martie 2020 | 10:03 1886

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, le dă asigurări românilor că nu vor fi probleme cu plata salariilor, pensiilor și facturilor de la stat. El a precizat faptul că statul român și-a reasigurat cheltuielile la începutul anului și nu vor fi probleme.

”Nu știu care va fi situația economică mondială, dar eu mă asigur că avem bani să plătim pensii, salarii, drepturi sociale. (...) Am fost precauți și la începutul anului am refinanțat cheltuielile din acest an. Tot ceea ce are de cheltuit statul, toate facturile vor fi plătite, nu este niciun fel de problemă.”, a spus Florin Cîțu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cat de mici sunt majoritatea pensiilor si salariile,n ar trebui sa fie o problema achitarea lor,chiar si in situatii de criza ca aceasta!
0
0
deci sunt probleme mari!
1
1
Care bugetari ?Cate companii de stat mai sunt?Si la alea sunt numai pilosi ca toata lumea vrea la stat ca se sta mai mult... pe salarii mai grase.Toti cei care "muncesc"la stat daca pleaca la privat vor vedea ce inseamna munca.Pana atunci ciocu mic si joc de glezne parazitilor.
2
2
Asta la bugetari, ca cei din sectorul privat vai si amar de ei !
5
1
Cu salariile bugetarilor
1
0
gata neam linistit!! cine il mai crede pe matzu asta jigarit marioneta jalnica
8
3
Ca vor fi probleme in curand cu plata pensiilor pt.ca banii intrau in circuit venind din exterior adica de la Romanii care munceau in afara granitelor care acum sunt injurati si scuipati de unii concetateni .Acum solutia este imprumutul pt ca economie ioc.
2
8
ati vazut la tv ce bataie era la Constanta pe cartofi?
6
0
Stai jos,ai nota 1!
2
2
normal ca s-au scumpit voi nu vedeti ce se intampla cu leul? a ca acum ieftinirea carburantilor nu mai conteaza pe tot lantul de distributie asa cum conta atunci cand se scumpea asta e altceva!!
7
0
cand pretul cartofului s-a triplat, si nu doar la cartofi ci si la alte produse, de geaba nu vor fi probleme cu plata salariilor si pensiilor caci adevaratele probleme vor fi CAT OR SA MAI POATA OAMENII SA CUMPERE CU SALARIILE SI PENSIILE ACTUALE CAND PRETURILE S-AU TRIPLAT.O sa moara lumea de foame nu de coronavirus, pai cu salariile si pensiile astea cum o sa mai platim utilitatile si sa ne mai ajunga si bani de hrana pt produsele astea cu preturi triplate, si asa era greu acum a ajuns sa fie imposibil sa mai putem cumpara mancare
12
0
adica Trump anunt recesiune si ca trimite cecuri acasa americanilor si pamfletul asta anunta ca noi suntem bine. Eu il sun pe Trump sa ii dam niste bani cu dobanda mama lui de saracie sa invete economie de la eminescu asta
13
1
Statul s a imprumutat la inceputul anului sa plateasca pensiile pentru ca din veniturile normale inainte de criza gripei sezoniere nu avea de unde. Acum dupa ce a blocat economia ne anunta ca totul este ok. Oare mai putem avea incredere in ce se livreaza la tv?
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272