REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Numele DEDEMAN, TÂRÂT într-o nouă METODĂ de ÎNȘELĂCIUNE, în Constanța

Numele DEDEMAN, TÂRÂT într-o nouă METODĂ de ÎNȘELĂCIUNE, în Constanța

Replica API 4 septembrie 2021 | 00:31 2963

Metodele de înșelăciune se înmulțesc precum ciupercile după ploaie! Și aici ne referim și la cele informatice, care au tot luat amploare. Astfel, infractorii se mulează la actualitate, ajungând să se folosească de firme cunoscute pentru a induce oamenii în eroare. Acum, mai nou, Dedeman este folosit pentru a căpăta încrederea celui ce urmează să fie păcălit. Menționăm că mai mulți constănțeni au primit emailuri suspecte.

Mare atenție, constănțeni! O nouă metodă de înșelăciune, în care e folosit numele Dedeman, vă bate la ușă. Sau în inboxul emailului. Potrivit informațiilor noastre, mai multe persoane de la malul mării au primit emailuri și mesaje pe WhatsApp, din partea Dedeman, prin care erau invitate să participe la sondaje sau la campanii promoționale. Partea proastă este că se cer date legate de conturile bancare.

Așadar, reprezentanții Companiei Dedeman au ieșit și au precizat că ei nu au demarat astfel de acțiuni!

”Compania Dedeman nu organizează sondaje, concursuri online sau alte campanii promoționale cu revendicare de premii. Acestea fac parte din atacuri de tip phishing sau alte forme de fraudare informatică. De aceea, pentru siguranța ta, îți recomandăm să nu dai curs campaniilor sau mesajelor de acest tip primite pe e-mail, Facebook, WhatsApp sau alte rețele sociale și să nu furnizezi date personale sau date de pe card”, este mesajul reprezentanților Dedeman.

Tot reprezentanții Dedeman au spus să fiți atenți la modul în care sunt redactate mesajele întrucât, de cele mai multe ori, conțin erori. De asemenea, verificați linkurile.

Amintim că, recent, înșelăciuni de genul acesta au fost date și în numele Orange.

Detalii aici: O nouă METODĂ de ÎNȘELĂCIUNE, în NUMELE ORANGE, a BUBUIT pe NET!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt hoti pe internet din tulcea care sau mutat la constanta!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367