REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Numiri incredibile ale noului ministru al Economiei. O constănţeancă şi un deputat acuzat de răpire, la şefia Transelectrica

Numiri incredibile ale noului ministru al Economiei. O constănţeancă şi un deputat acuzat de răpire, la şefia Transelectrica

Replica API 16 septembrie 2017 | 23:13 2529

Cum dă norocul peste unii

Cum dă norocul peste unii

Andreea Florea şi Daniel Florea (foto: Facebook)

Gheorghe Şimon este ministrul Economiei de pe 12 septembrie şi a luat deja primele decizii scandaloase. Transelectrica a anunţat vineri noua componenţă a directoratului companiei, nici unul din cei trei membri numiţi la cererea expresă a ministrului Şimon neavând nici cea mai vagă eperienţă în domeniul energiei. Printre cei care vor conduce una din cele mai importante companii din România se află un fost deputat din Maramureşul actualului ministru al Economiei, acuzat că a răpit un om căruia i-a băgat apoi puşca în gură, dar şi o constănţeancă, soţia unui important ex-lider PDL la malul mării, devenit apoi deputat PSD şi actual primar PSD în Capitală.

„Întrucât mandatul actualilor membri ai Directoratului încetează de drept în data de 16 septembrie 2017, Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” SA informează acţionarii şi investitorii că, în ședința din data de 15 septembrie 2017, Consiliul de Supraveghere a desemmnat în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 17 septembrie 2017, următoarele persoane: 1. Georgeta – Corina POPESCU 2. Andreea – Georgiana FLOREA 3. Dan – Valeriu ARDELEAN 4. Mircea – Toma MODRAN 5. Florin TĂTARU. Mandatul se acordă pentru o durată de 4 luni cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni. Durata mandatului nu va depăși data finalizării procedurii de selecție a membrilor Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA în condițiile art. 642 din O.U.G. nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval. Numirea membrilor Directoratului, desemnați mai sus, va deveni efectivă la data semnării în fața notarului public a declarației de acceptare a mandatului de membru al Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA”, se arată într-un raport emis vineri de Transelectrica. Ulterior, compania a revenit cu precizarea că „membrii provizorii ai Directoratului, desemnați în data de 15 septembrie 2017 de către Consiliul de Supraveghere, au semnat declarația de acceptare a mandatelor în data de 15 septembrie 2017, numirea acestora devenind efectivă începând cu data de 17 septembrie 2017, conform declarației de acceptare a mandatelor”.

De la răpire şi ameninţare cu arma, la conducerea Transelectrica

Cea mai scandaloasă numire în directoratul Transelectrica este cea a lui Florin Cristian Tătaru, de 50 de ani, fost deputat PSD de Maramureş în două legislaturi (2008-2012 şi 2012-2016), în prezent director economic al Direcţiei Silvice Maramureş. Tătaru a fost implicat într-un scandal în 1998, când răpit, pur şi simplu, un om. Noul director al Transelectrica şi un asociat al său au răpit un inginer, l-au dus în pădure şi i-au băgat ţeava unei puşti în gură. Dosarul penal deschis în acest caz a fost închis după părţile implicate au căzut la pace.

Constănţeanca de-a dreapta unui fost judecător cu succes nebun în politică

În vârstă de 37 de ani, noua directoare a Transelectrica, Andreea Georgiana Florea, a fost în perioada aprilie 2015- iulie 2017 responsabilă cu educaţia financiară la Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), după ce, între 2012- 2015 a fost director adjunct în cadrul Institutului de Management în Asigurari, iar între 2008 şi 2012 a fost director în cadrul Băncii Româneşti. Andreea Georgiana Florea, care de la finanţe trece direct la şefia unei companii strategice vitale pentru România este soţia lui Daniel Florea, actualul primar PSD al Sectorului 5. Fost judecător, inclusiv sportiv şi remarcat în scandalul „Valiza”, al lui Gigi Becali, constănţeanul Daniel Florea a fost şi deputat PSD de Călăraşi, partid în care a reuşit să se afirme după a eşuat în PDL Constanţa, din partea căruia a candiat la Senat, de gât cu Theodor Stolojan şi toţi ceilalţi pedelişti, duşmani de moarte ai social-democraţilor.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inseamna ca pe curva asta o putem fute in gura GRATIS! Ca nu are nevoie de centura si de bani!!!
0
0
Care nu au facut nimic in viata lor.Doar comentarii!Morti de foame dar comenteaza!
0
0
Ne conduc nulitatile ,-dragnea nu vede nimic ,tara se duce direct in prapastie-tinerii destepti ne pleaca -cine sa conduca?
4
2
suntem prea mici ca sa comentam
2
0
Ia uitati-va si la Turism pe cine a angajat dobre ? Toate .....
0
1
ia verificati voi numirile lui Ciolos si gasca lui de pe vremea lor sa vedeti ca nu este nici o diferenta. Atata timp cat nu ne trezim si sarim din lac in put si invers nu avem nici o sansa!
3
3
TARA PULII! TRADATORII CONDUC , PUSI PE FUNCTII DE PAPUSARII CE I GHIDONEAZA, TOTI AMANETII SI PUPEZELE SUGACE AU FUNCTII! ASA VOM FI MEREU ,SLUGI!!!!
3
1
Imbecili romi moldoveni , huo , cocalares romani huooooo
4
2
MOARTE TIGANILOR! MOARTE MACHIDONILOR !
11
3
ca ne conduc - securisti si militieni - florea a fost seful militienilor la Constanta, a fost facut general de basescu-javra, ce alte dovezi mai vreti.
11
1
Foame de bani iar trepadusii sunt buni in astfel de poooozitii.
9
0
tatal lui generalul un om destept,fiul un cretin
13
1
Meritul aleia este ca s a casatorit si este sotia primarului, in rest praf
17
2
Doar prostii numiti politic ajung sus!
20
2
Norocosi de mici! Aceste functii ii asteptau doar pe ei!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369