REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O adolescentă din Constanța, "actriță" cu acte-n regulă! Îţi fură din casă în timp ce tu-i plângi de milă!

O adolescentă din Constanța, "actriță" cu acte-n regulă! Îţi fură din casă în timp ce tu-i plângi de milă!

Replica API 6 iulie 2017 | 00:32 909

Stă prin Palas

Stă prin Palas

Un bărbat din Fântânele a mers la Poliție la jumătatea lunii iunie după ce o tânără de 17 ani, care s-ar numi Andreea Petronela S., i-ar fi sustras din locuință un telefon mobil, haine, parfumuri și bani. La scurt timp, o femeie care locuiește în zona Palas susține că a trecut printr-o experiență similară. Ambele persoane au precizat că vor depune plângeri la Poliție.

Potrivit unui martor, Andreea Petronela ar avea 17 ani și a locuit, în trecut, prin Năvodari. După ce mama ei a decedat, adolescenta a venit în municipiu, unde a locuit la căminul din spatele Școlii nr. 23, din zona Inel II. Însă, se pare că ar fi luat-o pe căi greșite. Același martor susține că tânăra este într-o relație cu o persoană de etnie romă din cartierul Palas, unde ar și locui în momentul de față. Numai că și-ar câștiga traiul din furtișaguri.

"Mama trăiește cu un bărbat. Acel bărbat este fostul concubin al mamei Andreei. Ea, nu știu cum, a aflat, și a încercat să intre cu mama în vorbă. A abordat-o pe Facebook, i-a povestit prin ce trece, unde stă și așa mai departe. Mama, femeie miloasă, a primit-o în casă. A lăsat-o să doarmă acolo, i-a mai cumpărat una-alta, i-a dat să mănânce. Mai rămânea și singură acasă. Dar i-a spus să nu intre într-un dormitor. Aceea era camera mea, eu nu sunt în țară. Și acolo erau niște bani, 260 de lire, strânși de mama că muncește în afară.

Și exact așa a făcut. A intrat acolo, a furat banii și este de negăsit. Nu-i mai răspunde mamei la telefon, nu nimic. Nu știu dacă a mers mama la Poliție, dar urmează, că așa a zis", a declarat, pentru "Replica", Titi. Și, la scurt timp, a mai apărut o plângere. De data aceasta, victimă se pare că ar fi un tânăr din Fântânele. Și el a primit-o în casă, iar la plecare....

"Am o rugăminte la toţi prietenii din listă: dacă o vedeţi cumva pe S. Andreea Petronela, vă rog frumos să mă contactaţi şi pe mine la nr 076…, ea umblă mai mult prin Năvodari, este o hoaţă, mi-a furat tot din casă, bani, telefon, parfumuri, haine şi mai multe", a scris Mihai pe Facebook. Contactat de reporterii Replica de Constanța, bărbatul a precizat că a primit-o în casă, dar că nu se aștepta la așa ceva. Acesta a mers la Poliție, a relatat ce s-a întâmplat însă, potrivit surselor noastre, încă nu a depus plângere, dar a precizat că va depune. Până atunci, victimele au publicat pe internet fotografii cu fata respectivă, cu mențiunea: "Feriți-vă de ea, nu o primiți în case indiferent de poveștile lacrimogene pe care le scornește!"

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puscarieee sa faci
1
0
Fata e buna sa va dea putina hepatita C si sifilis ,obsedatilor si retardatilor
4
0
daca as prindeo as fute la ea de i-ar sari dintii, zdreanta mica. iauzi tupeu dracu, din mila si ramai fara bani.
4
1
ce tot comentati ,fata este buna de maciuca,,,,dai un leu si tragi un loz.
3
1
Roxanaaaa.... bunaciune mica. Ce masina frumoasa ti-a luat .... stii tu cine. Cand ne mai vedem si noi ? Comunicam tot asa , sti tu . Love !
3
1
Mai e una in Fantanele care fura ... inimi ! Vicele stie !
6
1
Chestii din astea se intimplau si la TM da acolo se scapa usor pardon ciudatele faceau putina love....din justitie si bcco si scapau primeau NUP....
5
0
Hoato,vezi sa nu intri in camera incuiata si nu iti spun ca are cheia pitita sub pres! Cam asa ar fi o adaptare a unei povesti batranesti despre cat de prosti erau oamenii pe timpuri. iata ca acum,cu feisbucul vietii moderne,prostia oamenilor din vechi timpuri inca se pastreaza in multe ,,exemplare,,!!
9
0
Bravo Andreea Petronela, te descurgi foarte bine la varsta ta, sa supravietuiesti intr-o societate de kko. Ai ramas se pare singura pe lume, apoi societatea chiar nu-ti ofera nimic, deci, singura trebuie sa supravietuiesti. Asa cum ursii coboara din padure la munte si ataca oamenii in localitati, asa si tu, trebuie sa nu mori, sa traiesti, chiar si din furtisaguri, retine, trebuie sa traiesti. Fa haiducie, fura de la bogati si da la saraci, ia si tu cat ati trebuie sa traiesti intr-o lume nebuna a capitalismului salbatic inventat dupa moartea lui Ceausescu. Ce tara am fost si ce-am ajuns !
8
18
Sa bagi in casa tot felul de ciudati si sa-i mai lasi si singuri spunandu-le sa nu intre intr-o anumita camera este o poveste demna de cascadorii rasului ! E ca si cum ti-ai lua banii si bunurile si le-ai arunca pe geam. WTF ???
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218