REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 4 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6658
8.4° Constanța Luni, 4 Martie 2024 Anul XX Nr. 6658
 

O autospecială a Poliției din Medgidia a fost vandalizată

O autospecială a Poliției din Medgidia a fost vandalizată

Virgil STOIAN 28 noiembrie 2023 | 00:00 1757

La beție, unii oameni comit fapte pe care ulterior le regretă. Este și cazul lui Petre Petre, din Medgidia, care, sub aburii lui Bachus, a aruncat cu intenție și în mod repetat, cu o sticlă de Pepsi de 2 litri spre autospeciala de poliție din dotarea Postului de Poliție Medgidia care se afla parcată în fața postului, provocându-i daune la aripa dreapta față. Mai mult decât atât, bărbatul a aruncat și cu o piatră în ușa postului de poliție, fără să o nimerească.

O autospeciala a Politiei din Medgidia a fost vandalizataFoto cu rol ilustrativ

Lucrătorii Postului de Poliție Medgidia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la intrarea în serviciu la ora 08.00, autospeciala de poliție din dotare, care era parcată în fața postului, prezenta avarii la nivelul aripii dreapta față. În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere a reieșit că Petre Petre, aflat în stare de ebrietate, a aruncat cu intenție și în mod repetat, cu un obiect spre autospeciala de poliție, cu intenția de a-i produce daune. După ce a lovit autospeciala, a aruncat o piatră spre ușa postului de poliție, fără să nimerească. De asemenea, s-a constatat că inculpatul a lovit cu pumnii grila din față și capota autospecialei, fără a provoca distrugeri. Ulterior, inculpatul a fost identificat și audiat cu privire la aspectele expuse mai sus, acesta recunoscând săvârșirea faptei. Inculpatul a precizat că se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu-și explică gestul său, însă regretă cele întâmplate.

O autospeciala a Politiei din Medgidia a fost vandalizataFoto cu rol ilustrativ

Instanța a apreciat că, deși fapta săvârșită de inculpat nu este de o gravitate redusă, trebuie avute în vedere atitudinea inculpatului de recunoaștere a faptei și împrejurarea că acesta a manifestat o atitudine de regret faţă de cele săvârşite, precum şi faptul că la momentul săvârşirii faptei, inculpatul era o persoană integrată în societate. Pe de altă parte, trebuie luat în considerare că inculpatul nu se află la primul conflict cu legea penală. Aceste circumstanţe determină instanţa să se orienteze cu pedeapsa către mijlocul intervalului prevăzut de lege, fiind suficient pentru reeducarea inculpatului si pentru atingerea scopului pedepsei.

Pentru aceste considerente instanța a decis condamnarea lui Petre Petre la 9 luni de închisoare. În urma contopirii cu celelalte pedepse, inculpatul urmează să execute 5 ani și 4 luni de închisoare. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omul,la betie il cunosti cel mai bine,atunci se vede cu adevarat cine este persoana...ce caracter are ! Asa mi-am ales prietenii de langa mine, la betie, si dupa 30 de ani suntem la fel de apropiati si linistiti, mai facem si cate o beuta, dar mai rar...varsta !
0
0
Alcoolul e una,capul defect e altceva. Daca era normal,la betie canta,vorbea mai tare,incerca sa faca glume . Daca omul este de categorie joasa,atunci alcoolul dezinhiba si face sa iasa la suprafata cine este de fapt omul ,doar ca treaz se mai abtine.
3
0
acesti tineri,sunt viitorul de aur al tarii...sa ne mandrim cu ei...prin munca si sudoarea lor, vom asigura pensiile batranilor nostri...
4
1
un zdrentoi, fara teama de lege, violent, un pericol real pentru societate. Foarte probabil ar fi fost in stare de acte de violenta fizica indreptate asupra oricarei persoane. La puscarie cu el, scursuri ca asta nu merita clementa !
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
4815544473
5/49
1646443303-03-20246 8 4 7 2 1 1
joker
1812120439