REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

O femeie din Constanţa, bătută de fostul soţ care i-a luat copilul din faţa grădiniţei şi i l-a adus după câteva zile

O femeie din Constanţa, bătută de fostul soţ care i-a luat copilul din faţa grădiniţei şi i l-a adus după câteva zile

Replica API 10 iunie 2019 | 00:00 280

Ordin de protecţie împotriva fostului soţ

O mamă din Constanţa a obţinut ordin de protecţie împotriva fostului soţ după ce l-a luat pe fiul celor doi, minor, din faţa grădiniţei fără acordul ei. Înainte, însă, i-a aplicat femeii câteva corecţii. Evenimentul s-a produs pe 24 mai a.c., fiind nevoie de intervenţia poliştilor. Bărbatul nu se află la primul incident de acest fel, mama reclamându-l pe individ că i-a luat fiul de la grădiniţă, aducându-l după câteva zile la domiciliul acesteia. Instanţa i-a interzis bărbatului să se apropie de fosta soţie timp de trei luni.

Ultimul incident care a făcut-o pe mamă să ceară ordin de protecţie s-a petrecut pe 24 mai 2019, în jurul orei 13:00. La acea dată, bărbatul s-a deplasat la grădinița la care este înscris fiul părților, a așteptat până în momentul în care femeia părăsea grădinița, însoțită de minor și, după ce a fost lovită grav, provocându-i leziuni care au necesitat șase zile de îngrijiri medicale, l-a luat pe minor, l-a urcat în autoturismul său și a plecat cu acesta într-o direcție necunoscută mamei. Cea din urmă a sesizat organele de poliție, formulând, în același timp, și plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. De precizat faptul că cei doi părinţi nu se aflau în relaţii foarte bune. Anterior celor două evenimente, respectiv pe 1 aprilie 2019, în jurul orei 07:30, bărbatul s-a deplasat la locuința femeii, a distrus sistemul de acționare și deschidere a porții de acces și, cu toată opoziția persoanei care se ocupa de instalarea acestui sistem a pătruns în locuință, deși reclamanta s-a opus, fiind necesară intervenția unui echipaj de poliție.Pe 4 aprilie, tatăl a fost la grădiniţa este înscris minorul și, fără știrea și fără acordul femeii, l-a luat pe minor din incinta instituției, refuzând să-l aducă la locuința acesteia, unde i-a fost stabilită locuința prin sentinţă judecătorească. Reclamanta a fost nevoită, și de această dată, să solicite sprijinul organelor de poliție, pentru a-l determina pe pârât să îl aducă pe minor la locuința acesteia. Anterior, bărbatul a mai procedat în același mod, l-a luat pe minor de la grădiniță și l-a adus după câteva zile, minorul prezentând, de fiecare dată, simptome de oboseală, irascibilitate, probleme de sănătate fizică și psihică, s-a plâns femeia în instanţă.

Instanţa a dispus emiterea unui ordin de protecţie împotriva bărbatului, aşa că, timp de 3 luni nu se poate apropia de fosta soţie şi de domiciliul acesteia. În ceea ce privește emiterea ordinului de protecție față de minor şi ceilalţi doi copii pe care-i mai au împreună, instanţa a respins acţiunea apreciind că din mijloacele de probă administrate nu rezultă existența unei stări de pericol pentru integritatea fizică și psihică a celor trei minori.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai si dupa 3 luni vine si o terorizeaza iar ? Ce plm de legi faceti ba ruptilor.
0
0
O tragedie greu de depasit pentru femeile care se afla in astfel de situatii !
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212