REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

O femeie întinsă pe trotuar a băgat PANICA în oamenii care au avut drum în Tomis Nord!

O femeie întinsă pe trotuar a băgat PANICA în oamenii care au avut drum în Tomis Nord!

Replica API 30 iunie 2018 | 00:25 364

O femeie care ar locui în cartierul social Henri Coandă a pus pe jar trecătorii în nenumărate rânduri. Aceasta se întinde pe trotuar și susține că este bolnavă, cerând bani să-și cumpere ceva de la farmacie sau de mâncare. Locuitorii zonei susțin că a fost solicitată ambulanța la fața locului, dar ea a refuzat îngrijirile medicale, procedând îm mod similar și atunci când a venit Poliția.

La începutul acestei săptămâni, doi tineri au oprit autoturismul în care se aflau, pe strada Ștefăniță Vodă, întrucât au zărit o vârstnică întinsă pe trotuar. ”Ne-am apropiat de ea și am întrebat-o ce a pățit, dacă e necesar să chemăm ambulanța… A spus că nu, să nu chemăm, că e bolnavă, că are cancer la stomac și că o doare rău și că nu mai suportă, să-i dăm niște bani să-și ia un calmant de la farmacie și ceva de mâncare. Cât a stat acolo, un domn i-a dat 20 de lei, altcineva 10. Apoi au venit niște oameni care au spus că locuiesc în zonă și că o cunosc pe vârstnică. Au menționat că e din Henri Coandă și că nu are nimic, dar face așa pentru a cerși. Însă, credem că totuși are ceva, poate niște probleme psihice…”, au declarat ei pentru ”Replica”. După câteva zile de la acest eveniment, un video a apărut pe pagina de Facebook ”Parchez ca un bou”, fiind vorba chiar despre femeia în cauză. ”Această filmare a fost făcută pentru a atenționa constănțenii care ajung în cartierul Tomis Nord, pe strada Tulcei. Nu vă lăsați impresionați de vârsta acestui specimen.

Se întinde pe jos, se face că este bolnavă, oamenii opresc mașinile, îi dau bani, ea își cumpără țigări după aceea. A fost chemată și salvarea pentru acest specimen, om nu îl pot numi. Atenționarea se adresează oamenilor normali, muncitori, cu educație, ce empatizează cu oamenii nevoiași, oferindu-le ajutorul. Cei care vor comenta în diverse forme legat de ce am filmat, că nu îmi e rușine, e bătrână, etc.sunt rugați să o ia acasă, parazit de suflet. Nu este bolnavă, în momentul când știe că nu e privită merge perfect, are pensie și este iubită de familia ei. Să fiți iubiți”, a scris cel care a filmat, Edy M.. Vecinii acesteia au spus că nu știu dacă are pensie, dar că are doi copii care o vizitează și care au grijă de ea.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E taman buna de dat la SAPA , ca curge slana de pe ea ! Dar munca e grea !
4
0
Are cava tate , burta o cam da in jos dar daca face un oral la nevoie poate castiga bani frumosi. Sunt destui gerontofili in Constanta.
2
6
Mersi mazare fagabou pentru patura asta de asistati ostateci
17
1
multumim mazare , fagabou
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272