REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
13.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

O firmă din Ungaria îi cere falimentul societății LTA Mondial, a lui Adam Liuța!

O firmă din Ungaria îi cere falimentul societății LTA Mondial, a lui Adam Liuța!

Andreea CONDURACHE 19 martie 2024 | 00:00 9683

O societate care se ocupă de consultanță în afaceri și alte servicii de management, din Ungaria, cere falimentul unuia dintre cei mai mari milionari constănțeni, îmbogățit din comerțul cu cereale. Este vorba despre KK Innocons Kft care a înregistrat pe 17 martie a.c., prin avocatul Bărbuț Ion Doru, un dosar prin care cere falimentul societății LTA Mondial SRL, deținută de afaceristul Adam Liuța, considerat unul dintre cei mai mari agricultori din Dobrogea, mai ales din Tulcea. Vă reamintim că, firma se regăsește pe lista marilor contribuabili ANAF.

O firma din Ungaria ii cere falimentul societatii LTA Mondial, a lui Adam Liuta!Adam Liuța

KK Innocons Kft, o firmă din Ungaria, a înregistrat la Tribunalul Constanța, prin avocatul Bărbuț Ion Doru, pe 15 martie a.c., un dosar prin care cere, în calitate de creditor, falimentul societății LTA Mondial SRL, deținută de afaceristul Adam Liuța. Instanța nu a stabilit încă un prim termen de judecată.

O firma din Ungaria ii cere falimentul societatii LTA Mondial, a lui Adam Liuta!cererea deschiderii procedurii de faliment

LTA Mondial este a doua cea mai puternică firmă integral românească din județul Constanța, înființată în 1997 și specializată în cultivarea cerealelor și producerea de uleiuri vegetale. Unic asociat și administrator este omul de afaceri Adam Liuța, cu numeroase business-uri în Constanța și Tulcea, adiacente agriculturii - de la imobiliare (mai multe blocuri ridicate în orașul Constanța), la turism (complexul Hamangia din Baia și un apart-hotel cu opt etaje în construcție, pe Bulevardul Mamaia) și viticultură (Vitis SA Babadag și o cramă în Constanța).

O firma din Ungaria ii cere falimentul societatii LTA Mondial, a lui Adam Liuta!situația financiară a societății LTA Mondial

LTA Mondial SRL a raportat pentru 2022 afaceri de aproximativ 400 milioane lei, în creștere față de cele 310 milioane lei înregistrate în 2021 și aproape dublu față de 213 milioane lei în 2020. Profitul net s-a cifrat la 15,5 milioane lei, față de 10,3 milioane lei în 2021 și 7,8 milioane lei în 2020. Numărul angajaților s-a păstrat oarecum constant, cu 106 lucrători declarați anul trecut, dar și un nivel crescut al datoriilor, de 286 milioane lei, față de 208 milioane lei în 2021 și 148 milioane în 2020. 

O firma din Ungaria ii cere falimentul societatii LTA Mondial, a lui Adam Liuta!LTA Mondial

Adam Liuța este implicat și în societățile Ovidius Mercado SRL, Vitis Babadag SRL, Cooperativa Agricola Baia Dobrogea, Crama Liuța Distribution SRL.  

O firma din Ungaria ii cere falimentul societatii LTA Mondial, a lui Adam Liuta!Crama Liuța

Afaceristul deține și Crama Liuța, una dintre noile podgorii ale țării, în zona Babadag. Crama Liuța produce vinuri albe și roșii în proporții relativ egale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu sunt sageata nimanui chiar daca am firma bio dam asta nu inseamna ca am luat credite si bani pe crotale de taurasi fictivi si proiecte europene prin frauda . ce treaba am eu daca damelu ne f..e nevestele bine ca poate eu sunt patron fac blocuri si credite papu dami eu stau sa mi o dai si in c.r nu te las la greu . Plec la puscarie in locul tau ca imi place sa ling in c.r si sa o s.g.
4
0
prima generație încălțată venită de la țară
10
0
MEA CULPA STIMATE DOMN, SI ASTA ESTE ADEVARAT, DAR NU INSEAMNA CA NU AM NICI EU DREPTATE. AVEM AMANDOI.
2
0
Pt.ala care vrea sa ma invetze pe mine cum se fac afacerile,mai tantalaule eu nu am spus despre afacerishti sa nu ia credite ci ca trebuie sa ishi restituie creditul luat la termenul stabilit de el cu creditor,un lucru banal de altfel pe care il cunosc totzi economishti,daca nu ai bani sa ii inapoiezi la termen atunci mergi la creditor reeshalonezi faci ceva nu ai luat bani si la revedere,sa se zbata creditorul sa ishi recupereze bani de la tine,daia am spus ca "afaceristul"care nu ishi restituie creditul este un i*******r,mai invatza mai"profesore".
3
2
Va vărsați amărăciunea din suflet...aici...! Faceți și voi ca el! Faceți și voi ca ei...și fiți smecheri...stați pe la colturi toată ziua și bârfiți!
6
10
IN CREIERUL TAU ALA MIC SE CREDE CA AFACERISTII NU AU CREDITE? DOAMNE FERESTE. TOTUL SE FACE PRIN CREDITE!
5
4
Baronu are casa vanduta la Toli si la Damelu. Neam de putori ordinare care stiu numai sa dea dedicatii la Pindu cu banii din banci si evaziuni. Fiisu lu Toli datorii de sute de mii de euro.
11
4
Până nu te tepueste papu nu se simte bine așa le e rasa
13
2
Care se pregateste de funie este donchi pufleni , omu are datorii la greu !
10
4
Oameni de afaceri de carton ! Asta are 100 milioane numai la banci , plus alte zeci bune de proiecte pe tot tineretul din neam ul lui de tantalai ! Toti din neamul lui nu au bujiile bine stranse la cap , toti cu datorii enorme , se umfla , dar ei sunt p****i facuti gramada !
14
4
Ați pocit numele omului. Să-i dați mielul de paște.
14
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108