REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

O învățătoare din Ovidiu a fost condamnată, după ce a agresat fizic 3 elevi

O învățătoare din Ovidiu a fost condamnată, după ce a agresat fizic 3 elevi

Victor ROTARU 22 februarie 2023 | 00:00 7031

Caz revoltător la Școala Gimnazială numărul 2 din Ovidiu, acolo unde învățătoarea Elena Kocsis a fost condamnată la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă, după ce, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu din cadrul școlii gimnaziale, a agresat fizic 3 elevi de clasa a IV-a. Unul dintre cei 3 minori a necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale.

O invatatoare din Ovidiu a fost condamnata, dupa ce a agresat fizic 3 eleviElena Kocsis

Totul s-a întâmplat pe 21 noiembrie 2016, atunci când cei 3 minori se aflau pe holul unității de învățământ, iar din direcția cancelariei a venit Elena Kocsis, solicitându-le minorilor de clasa a IV-a să intre în sala de clasă întrucât aceștia făceau gălăgie, învățătoarea atingându-i ușor cu mâna pe spate, intrând împreună cu cei 3 în sala de clasă unde a stat maximum 2 minute.

Tot pe 21 noiembrie 2016, lucrătorii Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați telefonic de către dispeceratul Poliției Municipiului Constanța cu privire la faptul că un minor, elev al Școlii gimnaziale nr. 2 din Ovidiu, în vârstă de 10 ani, s-a prezentat împreună cu tatăl său la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, ca urmare a unei agresiuni exercitate asupra sa de către învățătoarea Elena Kocsis. Deplasați la fața locului, echipajul poliției a purtat o discuție cu învățătoarea, care le-a relat cele întâmplate, spunând că doar l-a îmbrâncit pe unul dintre cei trei minori.

O invatatoare din Ovidiu a fost condamnata, dupa ce a agresat fizic 3 eleviMinută judecătorească

La dosarul cauzei a fost depusă și fișa UPU emisă de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Andrei Constanța, din care a reieșit că minorul s-a prezentat la unitatea de primiri urgențe pe 12 octombrie 2016, unde i-a fost pus diagnosticul de „contuzie toraco-abdominală”, acesta necesitând 2-3 zile de îngrijiri medicale.

În cursul urmăririi penale, unul dintre minorii agresați fizic, cel care a ajuns la spital, a declarat faptul că după ce au fost băgați în clasă de către învățătoarea Elena Kocsis, aceasta l-a împins în bancă, ocazie cu care s-a lovit cu partea din față a toracelui de colțul băncii, simțind o durere puternică, iar mai apoi fiind împins încă o dată, s-a lovit cu capul în zona cefei. Ar fi fost împins și a treia oară de umăr, de această dată lovindu-se cu capul de perete. De asemenea minorul a mai declarat că și ceilalți doi colegi ai lui ar fi fost loviți de Elena Kocsis în aceeași împrejurare.  

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să o condamne pe Elena Kocsis la pedeapsa de 9 luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O cunosc foarte bine pe doamna Kocsis ,este o doamna cu un suflet mare, un bun dascăl, plus ca dumneaei are și clasa de canto, asa ca astea nu sunt decât răutăți la imaginea dânsei.Apropo ,nu vi se pare o" poveste " faptul ca totul s a întâmplat în doua minute și au fost atât de bătuți acei 3 copii de au ajuns în spital...Sa fim serioși.
0
0
asta de sub mine esti vomitat
1
1
Fir-ati ai dracului de imbecili cu plozii vostri razgaiati si needucati!!! Meritau plozii aia obraznici cateva palme peste bot de sa le dea borsul!
16
7
Deja s-a ajuns ca prima generatie de tembeli sa fie parinti , uitati-va la a doua generatie de tembeli....pot fi vazuti si admirati atunci cand coboara din masini in fata scolii , binenteles , adusi de prima generatie.
20
0
noi toti care am facut scoala inainte de 1989 am luat bataie, nu comenta nimeni, si ce bulling, si de la colegi si de la profesori sau invatatoare, dar nu sunt de acord cu ce a spus un postac de mai jos ca vremurile grele nasc oameni puternici, ce vina aveam sa mancam tot timpul bataie? ca nu faceam rautati sau greutati profesorilor, multi dintre profesori ne bateau ca sa se descarce ei de nervi, nervi care-i aveau din propriile familii sau de la superiorii lor, ce abuzuri s-au facut inainte de 1989 si chiar si dupa pana-n 2000, si acum s-a ajuns invers, profesorii au ajuns sa ia bataie.
17
1
elevii nu trebue atinsi nici cu un deget, trebue lasati sa se atinga intre eie sau s a sara la gatul invatatorilor!
17
6
LA SCOALA,CAND ERAM ELEV,AM MANCAT BATAIE DE M-A LUAT AMETEALA...INVATATORUL SPUNEA ...MAINE SA VII CU PARINTII LA SCOALA...ACASA LUAM IAR BATAIE..CA N-AM FOST CUMINTE LA CLASA....ACUM...???? CE VREMURI TRAIM...DIN ACEST MOTIV ....ELEVII NU PREA STIU CARTE...
25
6
off cata sensibilitate pe parintii astia , probabil au citit aritcolul cand au dus copilul la scoala cu autovehicolul , sa nu cumva sa ii inghete organul sexual , ca deh SUNTEM CINEVA , cand o sa vina vremea sa se angajeze odraslele sa nu plangeti ca pica orice interviu (exceptie la spaga) , VOI ii cresteti asa , vremurile bune nasc oameni slabi , vremurile grele nasc oameni puternici !
26
7
Mai merge si la biserica. Elena Kocsis, noul sot i a luat mintile. O impostoare penala
10
19
incercati voi invatamantul din ziua de azi si stati in clasa cu 30 de copii cu parinti cretini ...
28
11
Cati copii,a nenorocit dementa asta
12
23
Taiat mainile,sa mai bata copii
10
23
O bateam pana i ieseau creierii,sa vada si ea
11
24
l e p r a de parinte hopa la spital si la Rasboiu, poate ies ceva bani.
22
16
o dementa, trebuia lovita si parasuta de catre parinti.loaiasi barnau in p...
11
27

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272