REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O iubitoare de animale a închiriat un apartament în Tomis Nord pentru a adăposti pisicile rătăcite în oraş

O iubitoare de animale a închiriat un apartament în Tomis Nord pentru a adăposti pisicile rătăcite în oraş

Replica API 29 august 2018 | 14:43 1351

Pisicile au darul de a ne face să le adorăm și să nu ne mai săturăm de ele. Sunt așa de drăgălaşe, încât poți avea impresia că una nu este niciodată de ajuns pentru un iubitor adevărat de pisici, riscând astfel să-ți transformi casa într-o „grădiniță“, chiar dacă gestul este considerat de unii deplasat. O constănțeancă iubește atât de mult aceste patrupede, încât a închiriat un apartament cu trei camere din cartierul Tomis Nord și adăpostește atâtea pisici cât este... nevoie.

În prezent, 16 la număr, luate de pe stradă ori din clinici. Pentru îngrijirea lor, femeia cere ajutor, așa că a înființat o pagină de facebook, prin intermediul căreia a inițiat o acțiune caritabilă, valabilă pentru iubitorii de pisici din întreaga lume.

„Pisicile rătăcite care sunt în grija mea se hrănesc de două ori pe zi, 90% sunt castrate. Lucrez 6 zile pe săptămână pentru că pisicile mele trebuie să fie fericite. Este o muncă grea, dar plină de satisfacții. Dacă dorești și îmi poți susține munca, toate donațiile se acceptă cu plăcere)“, a scris O. B., pe pagina de facebook. Și, pentru că nu se poate ocupa de cele 16 pisici pe care le-a adăpostit într-un apartament cu trei camere situat în Tomis Nord, închiriat special în acest scop, aceasta a solicitat, din nou, ajutorul.

„Dacă știti pe cineva care să iubească animalele, în special pisicile, care dorește să stea (rent free) într-un apartament și să achite doar utilitățile, în schimb să aibă grijă de pisicile care le am (numărul este mereu în schimbare, unele pleacă în adoptie, altele vin) acum sunt 16, rog să îmi dea mesaj. Apartamentul este cu 3 camere (dormitorul mare, bucătărie, baie - nu au acces patrupedele) , situat în zona Tomis N“, anunță iubitoarea de pisici.

Revenind la donații, banii obținuți vor fi utilizați pentru plata facturilor noastre de medic veterinar, chirie la apartament (250 euro), alimente (uscate și umede) + gunoi pentru apartament (350 euro), alimente pentru pisicile stradale (300 euro), cazare pentru unele dintre pisici.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai desteptule, FOMEIA asta daca tot vrea sa faca un bine sa-l faca la marginea orasului, nu intr-un bloc alaturi de atatia oameni, cei din acel bloc au si ei drepturile lor si nu sunt obligati sa suporte mirosurile si mizeriile care le genereaza acele animale
3
6
DSV-ul!!!!
4
9
Va freaca pe voi grija ce face femeia cu banii ei si din donatii... cainele moare de drum lung...
11
9
Scelerati multi p aici! Cine va da voua dreptul pe lumea aceasta sa impuneti cuiva ce sa iubeasca si pe cine sa ajute si ce sa faca cu banii lui??? Munciti voi in locul dansei? Va implicati voi intr un fel anume? Stiti doar sa aratai cu degetul dar despre voi nu am citit nicaieri nimic ca ati facut vreun azil de batrani, vreo scoala speciala, vreun adapost pt femeile cu cancer in faza terminala sau nnn exemple va pot da!!!! Buni de mistouri de critica de ura!!!!!!!!! daca este adevarat ce face doamna, stima si respect pt ca in spatele acestui licru este munca, implicare financiara si emotion
17
10
Astia care spuneti ca ar putea ajuta oameni fara adapost in loc de animale N am niciun chef sa va explic de ce femeia isi rezerva dreptul sa faca ce doreste sau de ce n ar trebui sa va mai reproduceti Ma sugi
12
9
Mi-e scarba de rasa umana! O sa va otraviti cu propria rautate, jigodiilor! Felicitari tuturor care dau o bucata de paine unui animal flamand! Oamenii sa mearga la munca, nu la intins mana!!!
25
14
Actiunea trebuie amendata.Focar de infectie!
29
18
Felicitari, merita sustinuta. Doamne ajuta!
23
26
Mare e Gradina Domnului si plina de decerebrate mintal ca aceasta iubitoare de cotarle feline.Alooooooo Psihiatria Palazu Mare caz grav....NINO.....NINO...
23
20
Toti bolnavii psihic si tupeistii au ajuns sa faca lgea!!!! Daca tot este iubitoare de animale de ce nu se gandeste nimeni sa isi puna cainele sa o reguleze!? Poate ii place...sau vrea doar motani?!
22
25
Mare este gradina lui Dumnezeu . Nu as vrea sa locuiesc in acel bloc .
25
19
Te opreste pe tine cineva sa ajuti copii si batrani? Asta e dovada de marlanie si prostie sa dai sfaturi necerute si da spui ce sa faca altii pe banii lor. Fa tu pe banii tai ce vrei.
28
10
Cu siguranta ca sunt multi cei care vor spune ca in oras si in Romania in general exista persoane nevoiase, fara adapost, etc. Corect. De bine, de rau, acestea pot beneficia de protectie sociala asigurata de stat. Fiti sinceri? A murit cineva de foame? Nu cred. In schim, adevarata fata a unei tari inapoiate se vede in relatia cu animalele. La noi animalele nu beneficiaza de nicio protectie. Sunt lasate sa se inmulteasca fara masura iar apoi sunt matrasite. Asa ca nu va plangeti ca sunt persoane care reactioneaza asa. Macar persoana respectiva le sterilizeaza.
28
14
cum naiba sa-ti alegi numele ady cu ygrec, ca orice manelist care se respecta. E dovada de crasa incultura ma ageamiule.
7
8
nu va inteleg ce problema aveti atata timp cat nici un vecin si nimeni nu are de ce sa se planga.de ce nu ajutati si voi cate un copil,un batran sau un animal... stiti doar sa comentati si sa jigniti.... imi e scarba de voi!
21
14
acest articol arata cum reactioneaza romanii atunci cand este vorba de patrupede si cum reactioneaza cand este vorba de fiinte umane.Mai concetatenilor, in orasul asta sunt copii, oameni fara adapost, de ce nu faceti ceva pentru ei mai intai? si apoi sa va apucati de binele pisicilor.Nu o sa citim niciodata un articol in care sa vedem pe cineva care a inchiriat un apartament pt niste oameni,caci societatea romaneasca este sensibilizata numai de caini si pisici, fiintele umane nu reprezinta atat de mult in comparatie cu aceste pisici.
21
22
cati tigani nespalati comenteaza la articol
16
11
Didi sa ne giugiulesti la pisica.Numai da tu raspunsuri in locul altora ptr ca fiecare face bine cand vrea si cand poate.
9
12
Dragi mei viteji, voi ce ati facut pt lumea aceasta de va permiteti sa aduceti afirmatii negative asupra acestui articol. Va spun eu ce ati facut. NIMIC. Vorbiti ca sa nu adormiti. Mai bine puneti mana frumos si ajutatii un copil un batran un animal nu doar cu comentarii marete ci cu fapte.
14
14
imi este mila de vecini.
16
17
Gradinita de pisici la bloc pe nervii vecinilor de apartament.Are aprobare ?O sa vedem . Tigneala la 4k.
23
17
Cine a verificat daca are pisici sau nu, poate e o profitoare care vrea sa traiasca bine dintr- o metoda inedita, nu mai merge metoda Accidentul.
19
6
Asta nu i sanatoasa la cap dusa repede cu malele la spitalui 9
19
15
femeia asta a inchiriat apartamentul asta bazandu-se pe donatiile care or sa vina? sau a inchiriat apartamentul asta bazandu-se pe buzunarul ei si gandindu-se ca face o fapta buna.Cred ca s-a bazat pe donatiile care or sa vina, si cu ocazia asta isi face si ea de lucru si-ai mai aduce si un amant pe acolo ca poate nu-i dadea mana sa tot inchirieze vreo camera la hotel
20
6
Muierile nefericite asa se manifesta; personifica animalul! Sunt din ce in ce mai multe. Dar, daca iei un copil de pe strada sa il cresti, nu e mai bine, dilio, ca vad ca ai cu ce...16 ghioarle in 3 camere ?? si asociatia de proprietari, ce zice??? chemati politia !
34
22
Iubitoare de animale, caut sa adopt pisica dresata, care sa imi dea limbi la pasarica. Ofer 200 euro.
14
19
n-0 fi gresit adresa de e-mail?? trebuia dementhia era si mai frumos dar si corect
15
9
acest articol este menit sa adune donatii, si din donatiile astea sa se foloseasca doar o parte, restul sa faca curu' mare unora sau altora care in numele a niste pisici vor sa-si umple buzunarele exploatand mila de care pot da dovada cei care citesc acest articol.Iar un apartament de bloc nu se poate transforma intr-o menajerie,trebuie sa existe o regula care sa interzica asta,altfel maine poimaine ne trezim ca vreunu vrea sa inchirieze un apartament pentru porci.
16
6
daca e salbatica de ce nu merge in padure sa creasca pisicile,,, cine suporta mirosu de pisici ,,,motanu ii da limbi,
18
14
Oamenii sunt mult mai zdrente decat animalele...
23
13
sa ma diare pe gura ta Doamna educatoare de pisici Oana. Daca o femeie cu 4 copii cerea ajutor ziceai de ce s.a futut de 4 ori, i.a placut pula, iar 16 pisici mananca cat 32 de copii
25
17
Singurul lucru pe care pot sa il spun fetei Felicitari! Cat despre scarbele gen cineva si panarama de mai jos.. adevaratele animale sunt frustratii ca voi! Mai duceti va dracu
25
37
bravo respect voi contribui si eu cu cva.
23
28
Bai,Cineva Probabil ca nu ai avut feline niciodata,sa stii ca sunt mai curate decit tine.
23
27
Multi prosti pe lumea asta.cum naiba in alte tari nu gasesti picior de mata vagaboanda sau caine?numai in Romania te musca dulaii la ghena de gunoi.Cand trec pe langa usa vecinii mele,cu 4 pisici,ma trazneste mirosul,tb sa ma tin de nas sa nu vomit de miros..uneori,cand deschid geamul la baie si adie briza,vai mama,imi cade parul din nas.Imi imaginez ce pute in apart aleia.Si cine-o o fi inconstientul de inchiriaza cuiva ca sa ii pise si imputa casa un card de mate?cred ca stapanul apart.habar nu are pe cine a pus in chirie..oameni buni, reveniti-va cu firea si faceti lucruri specifice varstei
31
16
Dileala maxima! Iubitoarea de animale colectioneaza pisici fara a avea siguranta ca le poate asigura ingrijirea? Adica un alt diliu poate strange intr-un cartier toate pisicile si apoi sa ceara ajutorul locatarilor sa le hraneasca?!! ioooo zic sa duceti pe iubitoarea pisicilor putin la control cu bilet de internare si pisicile spre adoptie una cate una.
36
17

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108