REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

O JANDARMERIȚĂ a intrat cu mașina pe PLAJĂ și a rămas BLOCATĂ în NISIP

O JANDARMERIȚĂ a intrat cu mașina pe PLAJĂ și a rămas BLOCATĂ în NISIP

Replica API 9 iulie 2021 | 11:31 19723

O tânără din Constanța, angajată la Jandarmeria Română, a intrat cu mașina pe plaja Modern și… n-a mai ieșit. Șoferița a făcut greșeala de a se lăsa fotografiată cu mașina împotmolită în nisip și de a urca fotografiile pe rețelele de socializare. Însă, după ce Replica a făcut vâlvă pe la instituții, pentru a afla, cu exactitate, unde activează, aceasta și-a șters postarea. Precizăm că bruneta nu este angajată la Inspectoratul de Jandarmi Constanța și nici la Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța, după cum ne-au declarat reprezentanţii celor două instituţii. Se pare că activează la Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

Tânăra jandarmeriță a avut nevoie de ajutor pentru a scoate bolidul din nisip. ”Am intrat pe o parte de nisip mult prea moale. Dar în final am reușit să ies. Și asta, datorită unor oameni care au intervenit cu lopețile!”, a scris ea pe o rețea de socializare. Inconștientă, probabil, că a încălcat legea, colegii ei pedepsind pe cei care fac lucrul acesta cu amendă de până la 10.000 de lei, bruneta s-a lăsat fotografiată și și-a postat imaginea pe pagina de instagram.

Însă, după ce Replica a făcut vâlvă la instituții, aceasta și-a șters postarea, fiind, cel mai probabil, anunțată că isprava a ajuns în atenția opiniei publice. Tânăra, cel mai probabil, activează la Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

De altfel, contactați pentru un punct de vedere, reprezentanții GJMB ne-au transmis că vor reveni cu un răspuns. Răspuns care nu a mai venit, până la închiderea ediției.

Update:

Reprezentanții Inspectoratului General al Jandarmeriei ne-au informat că jandarmerița nu activează în București, și cu atât mai muylt la GJMB, ci în Oltenia, și că aceasta nu a fost pe litoral. Mai mult, aceștia spun că cineva se folosește de imaginea ei, iar că respectivul cont este unul fake.

Mirela PASCAL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S a dus sa se cotarceasca pe plaja femeia
2
0
contul este fake ofticatilor.voi haliti fara sa cititi.Pai cine va opreste sa va faceti politisti,jandarmi...daca tot este asa de bine?sa ai bacul,conditie fizica si sa inveti,atat va trebuie.Dar cand nu ajungeti la miere,urlati ca este acra...viatza de hastagist sau comentator ratat.Si doctorii sau profesorii..tot bugetari.Se usuca ficatul in voi de ciuda La scoala si la munca..nu la comentarii de doi lei
4
6
s-a rezolvat cazul . pozele sunt fake nu este ea . bravo ma acum provomatii pe cei care au ajuns la aceasta concluzie scote ti la pensie la 29 de ani si gata toata lumea e fericita
3
2
o sa iasa la pensie tanara. punct.
1
4
Mai du-te dracu cu Zdrelea ala al vostru , nazisti , lichele de legionari asasini ! Va-n gura , ati prins glas moliilor ? Copiii debili ai lui Hitler , legionari psihopati care l-at asasinat pe peronul Garii din Sinaia pe marele istoric Nicolae Iorga ! Jegurilor ! Nici macar mascariciul de acolo al 2 Lea nu v-a halit , leprelor !
9
13
O alta zd reanta, de data asta de la jandarmi. Sa vedem ce avertisment ii da, amenda de 10.000 lei e pt fra ieri.
21
3
Daca traiam intro tara normala, iso dadea demisia de onoare. Din pacate traim intro tara anormala unde o fufa ocupa locul unuiia caruia chiar are nevoie de un loc de munca. Nesimtita, cu bolid de lux si mai face si pe jandarmerita. O sa iasa la pensie tqnara si ne fotu ta.
29
3
Institutia Jandarmeriei o gasca de lichele care toaca banii poporului si fac numai magarii. Jandarmeria l a ucis si pe Zelea Codreanu nu vom uita niciodata bine a facut Ceasca ca a desfiintat o nu numai ca toaca banii celor ce muncesc dar mai si angajeaza pitipoance adiva f t pe banii nostri
28
14
hahaha? amenda ? cercetare? nup...ce ingroapa pisica ?
19
1
Ca sa vedeti cum se fac angajarile peste tot!
31
2
Gaina militianca, atat o duce capul !
31
3
Cel mai probabil cel mai probabil esti foarte buna jurnalista
10
3
10000 amenda,conform legii.Vitautis facea plaja la umbra masinii,precum oltenii!
27
0
ca asa ii place ei, sa intre si sa nu mai iasa!!!
19
1
Lumii asta sunt
15
1
N-are cum sa mai faca jandarmeria de ras. Ei se fac de ras zilnic.
39
5
Cand te gandesti ca tuta asta iese la pensie la 50 de ani cu cel putin 1200 de euro pe luna
37
8
Inca o dovada ca atat ii duce capul.
33
5
a ramas BLOCATA cu bolidul
20
3
Tu nu ai citit ce scrie in articol? Cum s-au interesat de ea, au anuntat-o ca sa scoata pozele
36
1
taratura asta face jandarmeria de ras , data afara urgent
52
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272