REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O mamă ajunsă la disperare: „Vreau să ni se facă dreptate. Copilul meu era pe trecere când a fost lovit de maşină!”

O mamă ajunsă la disperare: „Vreau să ni se facă dreptate. Copilul meu era pe trecere când a fost lovit de maşină!”

Replica API 4 octombrie 2017 | 00:00 358

Anchetă în derulare

Anchetă în derulare

FOTO CU ROL ILUSTRATIV

O femeie din Constanța dorește să i se facă dreptate, ea susținând că trece prin momente extrem de dificile. Copilul acesteia a fost implicat într-un accident rutier, primele date ale anchetei stabilind că minorul s-a angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis, pe când femeia susține că era pe trecerea pentru pietoni. “Copilul este nevinovat și tot noi va trebui să plătim daunele mașinii?”

Totul s-a petrecut pe 11 septembrie, la ora 13:20, când A.A. a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, înspre șoseaua Mangaliei, pe podul de la Billa. Când a ajuns în zona blocului C3, a surprins și accidentat un minor, M.Ș.D., în vârstă de 13 ani, care a fost ulterior transportat la spital. Primele date ale anchetei polițiștilor rutieri a relevat că pietonul a traversat prin loc nepermis. Numai că mama copilului susține că lucrurile nu stau așa.

„Nu înțeleg de ce se tot spune că nu era pe trecerea pentru pietoni. El traversa regulamentar, a fost lovit, luat pe parbriz, aruncat în aer și apoi a căzut în spatele mașinii. Mai erau și alți copii cu el, pe trecere, colegi de clasă. Există și un martor care spune că teneșii și hanoracul copilului meu erau pe trecere. Am înțeles că polițiștii spuneau că era pe skateboard. De unde? El nu știe să meargă nici pe bicicletă. Am tot încercat să merg la Secția 5 Poliție, vreau să vorbesc și eu cu anchetatorii. Vreau să fac o plângere, voi merge s-o depun. Am vorbit și cu un avocat. Vreau să ni se facă dreptate.

Copilul are 12 copci pe o singură mână. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu are fracturi. Vă spun, nu știu cum a rezistat impactului. Oamenii îmi spuneau că l-au văzut cum zbura prin aer. Era gaură în parbrizul mașinii ce l-a lovit. Vă spun, în urgență adunam cioburile din spatele copilului. Am fost anunțată de doctorul de gardă. Era lovit din cap până în picioare...”, a spus, pentru ”Replica”, Paraschiva Dragu, mama minorului. Menționăm că ancheta continuă în acest caz, însă polițiștii rutieri au precizat că, până în acest moment, toate datele indică faptul că pietonul nu se afla pe trecere. “Până la finele anchetei nimic nu este bătut în cuie. Situația se poate schimba”, au spus polițiștii rutieri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stalpii din mangalia sunt a lui fiumiu
0
2
Hmmm mai mamica , ce crezi tu ca pustiul era sa recunoasca ca trecea cu skatebordul pe acolo ? Si pustii ca i l-au dat ? Chiar tu spui ca nu stia sa mearga pe skateboard... pai se vede.
0
3
SOFERUL ERA BAIATUL MA-TII , CEL ABANDONAT ....BOULE , DE CE NU AR FI BASISTO-KLAUSIST ?
0
6
Pana la finalul anchetei, nimic nu este batut in cuie. Situatia se poate schimba, in functie de cine da mai mult, au spus politistii rutieri.
19
0
Te a calcat PSD pe minteaga ?
5
1
Cata vrajeala!Fiul meu a fost lovit pe trecerea de pietoni.A avut fractura de clavicula si 40 de zile ingrijiri medicale.Dar,pentru a fi caz penal este nevoie de 90 de zile de ingrijiri medicale.Legea este facuta in favoarea imbecililor care dorm la volan.Nu prea aveti solutii!Multa sanatate copilului!
17
3
Sigur soferul este cineva cunoscut cu relatii posibil membru psd.
22
4
Cum adica datele anchetei se pot schimba? Asta daca intervine sau nu presa? Odata inceputa prost ancheta,se finalizeaza tot prost intrucat toate datele inclusiv procesul verbal de la fata locului,cu masuratori cu to sunt facute prost! Daca copilul era pe trecere iar politia spune ca nu ,atunci masuratorile unde au fost facute,intr-un alt loc eronat? Deci,exact cum am spus,ori se incearca tergiversarea dosarului soferul fiind nu stiu cine,ori declaratiile partii vatamate sunt de asa fel poate scoate ceva de la asigurator!
13
1
Veniti si la Mangalia, persoanele sunt calcate pe trecere, stalpii din beton dispar peste noapte. Toti sunt soferi !
11
0
Cine este soferul masinii? Ca ne dam seama imediat!
17
0
Lefter Costel la data de 20 August a omorat o femeie pe trecerea de pietoni fiind beat si drogat.Acum sta blat prin spitale.
16
0
.... si la comentarii ......
12
4
Orice mama tine cu puiul ei . Dar asta nu inseamna ca mama are si dreptate are si dreptate ! La fotbal si la circulatie se pricep toti !
14
22

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614