REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

O maşină a luat FOC pe A2! Un om a MURIT

O maşină a luat FOC pe A2! Un om a MURIT

Replica API 6 august 2019 | 00:07 524

foto: realitatea.net

Un teribil accident rutier a avut loc luni, 5 august a.c., în jurul orei 5:00 pe Autostrada A2, km 77, sensul de mers spre Constanța, pe banda 2. Din primele informații, un autovehicul a luat loc. În urma incendiului, o persoană a decedat. La fața locului s-au mai multe echipaje de ambulanță și echipaj SMURD. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor producerii nefericitului incident. Din cauza acestui eveniment rutier, de la km 64+500, sensul București-Constanța, poliția a deviat traficul pe DN 3-DN 3A. Ulterior, autovehiculul a fost înlăturat de pe carosabil, iar traficul rutier a revenit la normal. În cauză a fost declanșată o anchetă. În aceeași dimineață, la km 37 de pe A2, a avut loc un carambol în care au fost implicate mai multe mașini.

L.C., L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din pacate partea cu -nu da nimeni un ban pe tine daca conduci dement- nu e adevarata. De obicei e o fatuca cu abilitati morale indoielnice in dreapta prostului, care se uda toata pe pielea de pe scaun cand merge prostul cu 180. De acolo si o mare parte din accidentele astea care se tin lant pe autostrada. In rest foarte bine spus dar din pacate inutil. Cine intelege ce ai scris tu acolo deja stie ce are de facut. Cine nu, nici nu-i pasa... o sa faca subiect de stiri in continuare. In concluzie, tineti limita de viteza, tineti distantele corespunzatoare si o sa ajungeti acasa.
5
0
Golania din RROMania
12
0
Oameni buni,incercati sa conduceti ca atunci cand dadeati examen pentru carnet . Nu glumesc,este cel mai simplu mod de a va aminti ca regulile de circulatie nu sunt totusi aiurea,Chiar daca unii claxoneaza,dau flashuri ,ignorati-i si conduceti ca si cum aveti in dreapta politistul cu care dati examen. Ai masina ca sa fii independent de alte mijloace de transport,nu ca sa te dai mare si sa ajungi acolo unde dupa maxim o saptamana esti uitat de toata lumea,inclusiv de cei ce credeai ca te admira cat de cascador esti. Nu da nimeni un ban pe tine daca conduci dement,ba esti si injurat pe drept.
18
0
Am venit dimineata dinspre Medgidia. Se circula haotic, in disperare, nu se tine cont de nimic. In conditii de trafic, bara la bara, tu faci depasiri aiurea, de pe o banda pe alta, fara semnalizare, flashuri, claxoane..In loc sa vii sa te bucuri de concediu, te indrepti cu viteza maxima catre cimitir. De ce atata disperare, nu inteleg.
34
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212