REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

O maşină de la Cin Cin a lovit un Audi parcat: şoferul a părăsit locul incidentului!

O maşină de la Cin Cin a lovit un Audi parcat: şoferul a părăsit locul incidentului!

Replica API 2 ianuarie 2020 | 00:00 923

click pe imagini!

Agitaţie, în prima zi a noului an, în Tomis 3: o maşină de la restauramtul Cin Cin a fost scăpată de sub control, lovind un Audi parcat pe un loc de parcare rezervat persoanelor cu handicap.

După producerea coliziunii, şoferul maşinii aparţinând Cin Cin a părăsit locul incidentului. Conform legii, dacă vorbim doar despre o tamponare, fără victime, şoferul responsabil are la dispoziţie 24 de ore să se pretinte la Poliţie sau să ajungă la o înţelegere amiabilă cu păgubitul.

De precizat că la faţa locului s-a deplasat şi Poliţia, care a prelevat probe (amprente).

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"I-auzi tata" te mananca carcasa rau de de tot! Ca "hizda" aia stai dupa tastatura si esti mare comentator si "jmeker"! Iar in trafic tii capul in parbriz! Ia sa vad unul ca tine in locul meu de parcare si sa vezi atunci "educatie civica" ce fac cu tine! Mortii matii de bulangiu!!!
8
8
Numai handicapati aci pe forum. Plangeti ca niste hizde proaste. Eu-s ala de va ocup lovurile inventste de parcare si scap de fie are data basma curata. Daca prind cate un aurolac care comenteaza de pe margine ii rup picioarele. Cat pentru voi, dragi handicapati, aveti de la mine traditionala flegma direct in gura si urarea sa crapati cat mai repede, sa nu mai irosim banii societatii pe voi.
5
20
Soferul care a produs accidentul, a dat dovada de spirit civic, si nesuportand faptul ca haudi ocupa un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilitati, a facut dreptate. In continuare, haudi, e parcat tot acolo. Politia locala, e libera?Hinghierii de masini, tot in concediu?
11
7
De cand preleveaza politia amprente la tamponari? Sunteti prafaooooo
13
4
Da gheorlanul cu audi ce cauta pe loc de handicapat? Kktii astia isi permit orice pt ca nu i arde nimeni! La fel si cocalarii si pitipoancele in fata la megagym
21
2
Bag pula in cin cin
27
6
Normal ca a plecat, trebuia sa imi aduca shaorma calda! Nevasta-mea nu mai gateste de cand sunt primar! Din cate observ nu avea voie sa parcheze acolo!
40
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272