REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

O minoră, exploatată sexual de tatăl vitreg!

O minoră, exploatată sexual de tatăl vitreg!

Victor ROTARU 28 iunie 2023 | 00:00 1865

În anul 2022, România s-a poziționat pe primul loc în UE la numărul victimelor traficului de persoane. Astfel se face că L.V. și G.E., doi bărbați din Tulcea, care s-au cunoscut în pușcărie, au convenit ca G.E. să-și vândă fiica vitregă, o minoră în vârstă de 13 ani, pe 2.000 de lei, aceasta urmând să se prostitueze.

O minora, exploatata sexual de tatal vitreg!

Totul s-a întâmplat pe 18 martie 2018, atunci când L.V., zis „Șuncă” a recrutat de la G.E. o minoră, care era fiica lui vitregă, în vârstă de 13 ani, în scopul exploatării prin obligarea la practicarea prostituției. Șuncă i-a dat lui G.E. în schimbul minorei o sumă de 2.000 de lei, transportând-o pe aceasta până în Cataloi. Șuncă și G.E. se cunoșteau din penitenciar, în perioada în care ambii executau pedepse cu închisoarea. Într-una din zile, cei doi prieteni s-au întâlnit și după ce au consumat băuturi alcoolice, Șuncă i-a propus lui G.E. să i-o dea pe minoră, pentru a practica prostituția, aceasta fiind de acord, solicitându-i în schimb bani. 

Pentru că a văzut că urmează să îi fie luată fata, mama minorei și-a luat copiii, inclusiv minora cu pricina, și a fugit de acasă. Între Șuncă și G.E. a izbucnit un conflict, pentru că minora plecase. A doua zi, Șuncă a mers iar la G.E., pentru a vedea dacă este minora acasă, dar s-a întâlnit cu cei doi pe drum, luându-i pe sus, i-a dus să mănânce la un restaurant, a cumpărat haine minorei, iar după aceea au mers acasă pentru a lua certificatul de naștere al minorei, pentru a fi totul în ordine. 

O minora, exploatata sexual de tatal vitreg!Foto cu rol ilustrativ

Ajunși acasă, minora a realizat că urmează să fie vândută pentru a se prostitua, spunându-i imediat mamaie sale cele întâmplate pe drum. Aceasta a discutat cu Șuncă, care a încercat să o convingă să o lase pe minoră să practice prostituția, fiindu-le mai bine și lor, ca familie. Mama minorei a refuzat, apoi Șuncă a încercat să o convingă pe aceasta să meargă să se prostitueze. Aceasta a refuzat, iar Șuncă a luat minora și a plecat împreună cu G.E. și cu șoferul cu care venise. Ajunși acasă la șofer, acesta a întrebat-o pe minoră dacă este dorința ei să se prostitueze, apoi a început să-l lovească pe G.E. pentru că își vinde fiica vitregă, izgonindu-l din curte.  

Magistrații din cadrul Tribunalului Tulcea au decis să îl condamne pe L.V., recidivist, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori, la o pedeapsă de 6 ani de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pensiile speciale să fie date doar persoanelor care au realizat lucruri importante pentru țară , gen sportivi medaliați cu Aur la competițiile internaționale , cercetători de renume , persoanelor care au ridicat prestigiul țări la nivel internațional , etc . În rest , toate celelalte categorii profesionale să aibă pensie conform contributivității .
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272