REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

O nouă înșelătorie legată de facturile la energie. Poliția Română lansează un avertisment

O nouă înșelătorie legată de facturile la energie. Poliția Română lansează un avertisment

Replica API 14 septembrie 2022 | 14:50 19533

O nouă înșelătorie circulă pe diferite aplicații de mesagerie din România. Poliţia Română a lansat un avertisment. ”Grijă mare să nu ajungi în situația asta!”, transmite Poliția Română.

Potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Poliției Române, circulă o nouă înșelătorie cu mesaje text primite pe telefon prin care se anunţă oprirea energiei electrice şi efectuarea unei plăţi.

”Grijă mare să nu ajungi în situația sta! Aaaa… nu pentru neplata facturii de curent electric. Bine nici așa nu este recomandat. Vorbim strict despre situația în care ești contactat pe aceasta cale deloc reală! Este o mare păcăleală care te poate lăsa fără bani și apoi cu ce mai plătești factura reală? Pas la scam! Interesați-vă la distribuitorul oficial despre statusul facturii!”, a transmis Poliția Română.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orice face politia in sprijinul populatiei este luat in deradera. Politistii aduc in fata justitiei indivizi periculosi care apoi sunt lasati liberi. Cica nu e loc la parnai sau e greu sa-i reintegrezi dupa parnaie.E dificil sa te iei de interlopi.E greu sa fii politist,cand nimeni nu mai crede ca de fapt aperi societatea si te considera dusman. Asta deoarece politistii sunt pusi mereu sa ingradeasca drepturi si din pacate nu refuza sa o faca. Ei sunt copii nostri. Ei ne protejeaza. Da,dar stirile din ziare zic altele. Cine iuybeste dreprtatea si libertatea,ocroteste si iubeste politistii .
0
0
Suntem in mijlocul lui septembrie si nu am primit factura pe iulie de la hidroelectrica. Pe iunie am avut 1700 lei pe 990 kw. Ma astept la, neasteptate
0
0
DE ACORD CU PRIMUL...FIRMELE AR TREBUI SA RESPECTE PRIMELE REGULILE IAR ANRE...DA,HOTII PLATITI REGESTE AI ANRE,AR TREBUI SA VERIFICE...PE BUNE,DAR....gata m-am trezit din vis
0
0
Pt.a evita astfel de situatii,firmele ar trebui sa trimita facturile la timp!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272