REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

O parcare de lângă Tomis Mall se vinde cu... 230.000 euro. Video

O parcare de lângă Tomis Mall se vinde cu... 230.000 euro. Video

Ana Maria Lipan 22 decembrie 2022 | 00:00 5220

Contextul economic dificil i-a împins pe mulți să ia măsuri drastice pentru a-și asigura un statut financiar stabil. Din ce în ce mai mulți proprietari recurg la scoaterea la vânzare a bunurilor, cât încă mai există posibilitatea de a obține o sumă convenabilă de bani în schimbul lor. Acesta este și cazul unui proprietar ce a propus spre vânzare un teren de 337mp, situat într-o zonă ultracentrală, mai exact în spatele bisericii “Adormirea Maicii Domnului” de lângă Tomis Mall, la prețul de 260.000 euro.

Perioada instabilă din punct de vedere economic pe care o traversăm și incertitudinea îngrijorătoare pe care mulți dintre noi o resimt cu privire la viitor, i-a împins pe mulți să își scoată la vânzare bunurile, fie ele produse de diverse tipuri sau chiar proprietăți imobiliare. Acesta este și cazul unui cetățean ce a propus spre vânzare un teren situat în apropierea Tomis Mall, mai exact în spatele bisericii “Adormirea Maicii Domnului”. Situat în zona ultracentrală a orașului, terenul de 337mp este întrebuințat în prezent ca parcare de locuitorii din apropiere. Prețul cerut este de 260.000 euro.

Cu toate că, luând în considerare modelele observate anterior, precum cel al crizei economice din 2008, oamenii au în general pornirea să își rezolve cât mai multe probleme financiare, să realizeze o vânzare astfel încât să poată economisi o sumă considerabilă de bani, sau să cumpere un bun necesar înainte ca prețul acestuia să nu mai fie accesibil, anul 2023 pare să aibă propriile particularități. Pornind de la faptul că, spre deosebire de anul 2008, când recesiunea a pornind din zona financiară, situația economică actuală se datorează unei crize energetice, specialiștii în economie teoretizează că de data aceasta urmează să fie afectată o pătură mult mai largă a populației, fapt ce îi poate influența pe cetățeni să adopte măsuri de austeritate autoimpuse.

Astfel este sugerat că mulți se vor abține de la cheltuieli sau investiții ce nu sunt necesare pe moment, scăzând astfel puterea de cumpărare. Nu putem totuși să reducem complexitatea dinamicii pieței imobiliare doar la tendințele impulsive cauzate de neliniștea pe care instalarea iminentă a recesiunii le aduce cu sine, dar cert este că mulți au observat sau măcar sesizat intuitiv îndreptarea către această direcție și au decis să profite de moment pentru a genera un profit cât mai avantajos din vânzarea bunurilor.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu nume de cal, vine ziua judecatii, o sa va luam tot, asa cum le-am smuls lui papu si maia dintii din aur cu clestele in anii 50. Dupa aia va punem la munca, ca pedeapsa mai rea decat munca nu exista pentru m******n.
1
2
Sant de acord cei care parchează GRATIS,, dacă sa se vândă?????!!!! Dacă ,, Valer Dorneanu” din comentariul de mai jos este beneficiar al parcării gratuite, cu siguranța,NU! Proprietarul , chiar nu contează cum la obținut( exista organe abilitate sa verifice), plătește impozit pe terenul respectiv. Ce va mai place : GRATIS!!!!!!!
5
5
Teren retrocedat prin fals si uz de fals,vrea sa scape de cartoful fierbinte....si inca ceva...vezi grila notariala folosita de ANRP sa vezi cat costa ....mai putin de jumatate. In plus nu cred ca e construibil datorita retelelor utilitare.....Teapa fomistilor si combinatorilor
9
5
de unde are proprietarul terenul ala acolo , care teren e o parcare de 100 ani , spuneti si cine e proprietarul si cum a luat spatiu asta ?
14
3
numai bun sa trinteasca ciopanezii un bloc cu 10 etaje pe care sa-l supraetajeze .
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212