REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
11.4° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

O parte dintre locuitorii din Cumpăna a rămas fără curent electric și căldură, din cauza unui muncitor

O parte dintre locuitorii din Cumpăna a rămas fără curent electric și căldură, din cauza unui muncitor

Replica API 18 martie 2022 | 00:15 1732

Angajatul unei firme care efectua lucrări într-o zonă din localitatea Cumpăna a rupt o linie de mică tensiune, motiv pentru care mai mulți locuitori au rămas în ziua de miercuri, 16 martie, fără curent electric. Au înghețat de frig în case, până când Enel a remediat problema.

Miercuri, 16 martie a.c., mai multe zone din localitatea Cumpăna au fost afectate de întreruperile bruște ale energiei electrice. Localnicii s-au arătat revoltați din cauza acestor neînreguli și îngrijorați de faptul că, din cauza opririi bruște a energiei electrice, aceștia ar putea rămâne fără căldură, o marte parte dintre ei având centrale electrice.

Supărați pe această situație, locuitorii și-au amintit de conducerea primăriei și au dat vina pe aceasta, cum că nu s-ar implica în de ajuns în problemele ce țin de rețelele de distribuție atât a energiei, cât și a apei, în localitate.

Primăria se uită la noi și noi la ea. Având în vedere că sunt zeci de străzi fără lumină și fără multe altele, cineva ar trebui să se ocupe de asta și să ne și țină la curent. Rețelele de distribuție a apei și curentului au multe de neînreguli. Așa or să și rămână”, a declarat un bărbat care locuiește în localitatea Cumpăna.

Din informațiile noastre, reprezentanții ENEL Constanța s-au confruntat cu un mic accident, în urma căruia, mai multe zone din Cumpăna au rămas în ziua de miercuri, 16 martie, fără lumină. În urma unor săpături ale unui utilaj, al unei firme care efectua o lucrare, o linie subterană de medie tensiune s-a rupt. Defectul a fost izolat și problema s-a remediat.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doreleee..Ia mai fa odata......
0
0
o parte din locuitorii "A" ramas..... prafi sunteti mai tata ma.
1
0
toti carpacii au ajuns mari meseriasi
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515