REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

O tânără abandonată în maternitatea din Constanța își caută mama biologică!

O tânără abandonată în maternitatea din Constanța își caută mama biologică!

Replica API 8 februarie 2019 | 01:45 451

Tot mai mulți tineri dați spre adopție apelează la comunitatea din mediul online, în încercarea de a-și găsi părinții biologici sau alte rude. Este și cazul unei tinere de 23 de ani, care a fost abandonată în maternitatea din Constanța imediat după naștere. A fost adoptată de o familie care i-a oferit totul, iar în prezent își dorește doar să își cunoască mama biologică.

„Eu și familia mea adoptivă apelăm la dumneavoastră pentru a mă ajuta să îmi găsesc mama biologică. Numele meu la naștere a fost CIOBANU Ioana Alexandra și m-am născut pe 2 iunie 1996 în maternitatea din oraşul CONSTANȚA. Numele mamei era CIOBANU Dorina şi am fost părăsită imediat după naştere. La trei luni am fost adoptată de o familie pe care o iubesc foarte mult. Ani de zile nu am vrut să ştiu nimic de mama mea biologică dar acum am şi eu o fetiţă şi discutând mult cu mama mea adoptivă am hotărât să începem să o căutăm pe cea care mi-a dat viată.

Ştim că este greu de găsit, nici nu suntem siguri că numele mamei din fişa medicală să fie adevărat, dar cu credinţă în Dumnezeu şi bunăvoinţa dumneavoastră de a DISTRIBUI acest strigăt de ajutor, cred că vom avea succes.

Sunt un om fericit, Dumnezeu mi-a dat o viată fericită, dar ceva îmi lipseste parcă şi aş dori să umplu şi golul acela din inimă găsindu-mi mama. Aş dori să ştiu dacă mai am fraţi, să ştiu cu cine semăn şi ce genă moştenesc!! Vă mulţumesc tuturor celor care mă veţi ajuta şi Dumnezeu să vă răsplătească!”, este mesajul transmis de tânăra care își caută rudele biologice, prin intermediul comunității online de pe Facebook, The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României.

F.B.

Sursă: The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mie mi se pare o lipsa de respect fata de familia care a adoptat o, nu inteleg de ce ar vrea sa o gaseasca pe cea care a abandonat o! Sa o cunoasca, si dupa aia ce? Pfff.... unii oameni!
0
1
Nu o mai cauta mai fata ca-ti faci rau fara sa fie cazul,o sa-ti ceara bani imprumut si nu mai scapi de ei precum scabia!
7
0
Tanara aceasta frumoasa mai bine sa se protejeze pe ea si sa-si protejeze si familia in care a crescut.E posibil sa descopere pe mama biologica si s-ar putea sa afecteze psihic.Depinde in ce situatie o va gasi pe mama biologica.
8
1
majoritatea ajung vai de ei in centre de plasament, norcul ei ca au adfoptat-o acesti oameni cumsecade. Cred ca e curioasa dar mai bine ar lasa-o asa ca nu merita aia sa o vada cat de frumoasa si de bine a ajuns. parinti iresponsabili si ignoranti, cum o fi sa isi lase copilul de izbeliste, nu au compasiune sunt niste nenorociti. Animalele nu isi abandoneaza puii
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272