REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

O vedetă de la Acces Direct s-a spălat într-o baltă chiar înainte să intre în direct

O vedetă de la Acces Direct s-a spălat într-o baltă chiar înainte să intre în direct

Replica API 27 iunie 2020 | 00:00 1231

Sorin Ovidiu Bălan este recunoscut ca fiind un jurnalist de investigații, cu foarte multe apariții la activ, pe sticlă și nu numai. Cert este că atunci când nu ”vânează” el pe nimeni, se întâmplă să fie..vânat. Iar paparazzi l-au prins într-o ipostază de zile mari!

Recent, celebrul jurnalist a fost invitat (ca de obicei, nimic nou sub soare) la o emisiune de televiziune, însă… surpriză! Paparazzi Ciao l-au surprins pe Sorin Ovidiu Bălan chiar înainte să intre în direct în timp ce îşi… curaţa încălţările.

Nici asta nu pare a fi un lucru demn de luat în seamă, dar jurnalistul a ales să facă acest lucru într-o baltă cu apă de ploaie, care erau destule, (în Bucureşti a plouat zile în şir), chiar înainte de a intra în direct.

Se pare că pe jurnalist nu l-a deranjat prea tare vremea de toamnă ce nu mai voia să mai plece din ţară, acesta fiind mai preocupat să intre în emisiune cu încălţările curate. Oare ne-ar trebui vechii lustragii din mahalele Bucureştilor de altă dată? Probabil că Sorin Ovidiu Bălan ar fi unul dintre primii clienţi ai acestora, doar îmbrăcămintea (încplţămintea, în cazul de faţă) îl face pe om, nu?

Sorin Ovidiu Bălan: „De ce am ales asta? Sincer, habar nu am”

„Jurnalismul nu are laturi mai dure, sau mai puţin dure. Dură este profesia asta în întregime. Se spune că există două boli profesionale ale jurnalistului: ulcerul şi divorţul. Eu m-am îmbolnăvit de amândouă. Jurnalismul de investigaţii este la fel de dur ca şi cel de ştiri, spre exemplu, sau cel de economic. Ca să nu mai spun de cel de social. Nu cred că jurnaliştii de investigaţii sunt mai eroi decât cei care activează în alte domenii ale ziaristicii. Aşa cum medicii pediatri nu sunt mai medici decât ginecologii, să spunem. Poate jurnalismul de investigaţii este ceva mai spectaculos. Dar atât. De ce am ales asta? Sincer, habar nu am. Mi-a plăcut de mic.

Primul articol, o compunere pe care şi acum am ambiţia să o numesc reportaj, mi-a apărut în ziarul local de la mine, de la Brăila, pe când eram la şcoala generală, în clasa a opta. Asta că tot se laudă pianiştii sau sportivii că au început de mici. Apoi, n-am avut alt gând decât să devin jurnalist. Era poate şi o compensare.

Tatăl meu îşi dorise foarte mult să fie ziarist. Chiar a început şi facultatea de profil din vremea aceea. Dar valurile vieţii l-au dus spre alte profesii. Însă nu a uitat prima dragoste şi m-a împins, discret şi pe mine spre ea. Apoi am devenit jurnalist şi n-am mai avut vreme să mă mai şi întreb de ce am făcut-o„, declara, în urmă cu ceva vreme, Sorin Ovidiu Bălan, potrivit ciao.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sorin ovidiu balan zis si morsa e doar o sluga pesedista .ii dai bani cinta asa celebru cum e .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272