REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Oana Roman, înjurată de Dan Nicorescu într-o benzinărie: „Acesta este nivelul de educație”

Oana Roman, înjurată de Dan Nicorescu într-o benzinărie: „Acesta este nivelul de educație”

Replica API 11 octombrie 2021 | 13:54 1432

Oana Roman a trecut recent printr-o situație mai neplăcută, asta pentru că, aflată într-o benzinărie, vedeta a dat nas în nas cu Dan Nicorescu care a început să o înjure, fără a avea vreun motiv bine întemeiat. Din acest motiv, Oana Roman a pus mâna pe telefon și a filmat totul, apoi le-a explicat internauților ce s-a întâmplat, de fapt scrie spynews.ro

Oana Roman a fost pusă într-o situație neplăcută, chiar în incinta unei benzinării din Capitală, asta pentru că vedeta a dat nas în nas cu milionarul Dan Nicorescu care ar fi început să o înjure fără motiv. Astfel, Oana a filmat tot incidentul și a făcut filmulețele publice pe contul de Instagram, apoi le-a povestit internauților cum s-a petrecut totul.

Fără doar și poate, Oana Roman se numără printre cele mai sincere, dar și transparente persoane publice din showbiz-ul românesc, așa că vedeta nu se dă niciodată înapoi atunci când vine vorba să spună lucrurilor pe nume.

Așa s-a întâmplat și în situația de față, asta pentru că aflată în incinta unei benzinării, Oana Roman a dat nas în nas cu Dan Nicorescu, acesta aflându-se în bolidul său de lux și începând să o înjure pe vedetă fără vreun motiv bine întemeiat.

Totodată, milionarul i-a adresat injurii grave Oanei, respectiv care fac legătură la familie, fapt ce a deranjat-o foarte tare pe vedetă. De asemenea, potrivit declarațiilor Oanei de pe internet, aceasta a precizat că totul ar fi pornit de la faptul că ea stătea pe margine chiar în benzinărie, iar Dan Nicorescu nu ar fi putut să-și parcheze mașina așa cum și-ar fi dorit.

„Cu sunet vă rog. N-am apucat să filmez când era în dreptul meu și mă înjura și mai tare de mamă, de familie de morți și altele. Acest domn erudit și gentleman. Care mă înjură pentru că stau pe margine în parcare și nu are loc de mine în minte dânsului. Foarte drăguț. Trăim în România!”, a scris Oana Roman pe InstaStory, acolo unde a postat filmulețele cu Dan Nicorescu care o înjură în văzul lumii.

De asemenea, a urmat apoi explicația Oanei Roman pe InstaStory, povestindu-le internauților ce s-a întâmplat, de fapt. Totodată, aceasta a mai precizat că oamenii cu influență consideră că pot face ce vor ei, însă vedeta a încercat să-i facă pe internauți să înțeleagă că banii nu valoarează nimic în anumite situații.

„Acesta este nivelul de educație ți maniere al unor oameni care consideră că doar prin bani ei reprezintă ceva. Neînțelegând că din păcate cu bani nu cumperi nici educație, nici bun simț, nici bune maniere.”, a mai adăugat Oana Roman pe InstaStory.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar ne intrebam ce mai face purcika umflata ne era dor de ea
9
0
felicitarile mele!
11
0
vaca incomoda fluxul in benzinarie... in sfarsit cineva o mai pune la punct pe umflata asta de care se frecau striperii cand era ta-su prim ministru...
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212