REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Oana Roman, prima reacție după ce s-a aflat că nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe

Oana Roman, prima reacție după ce s-a aflat că nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe

Valentina CAMARA 28 noiembrie 2022 | 00:00 690

În urmă cu circa două săptămâni a avut loc botezul fiului lui Pepe și a lui Yasmine Ody. A fost un eveniment discret, la care au fost invitate mai multe vedete de la noi din țară, persoane foarte apropiată artistului, însă Oana Roman a lipsit cu desăvârșire.

Oana Roman și Pepe

Admiratorii nu au putut să treacă cu vedera peste acest detaliu, așa că au vrut să afle chiar de la ea ce s-a întâmplat, de fapt.

Se știa despre Oana Roman și Pepe că sunt prieteni buni de mulți ani și că, de-a lungul timpului, discutau cu drag la evenimentele la care erau invitați împreună. Lucrurile s-au schimbat acum, se pare, pentru că cei doi ar fi rupt relația de prietenie care i-a legat ani buni.

În trecut, Oana Roman a fost prezentă la cele mai importante evenimente din viața lui Pepe, fiind valabil și invers. Iată ce a avut de spus Oana Roman despre această situație!

Recent, Oana Roman a primit o întrebare din partea unui fan legată de acest subiect. Fără să stea pe gânduri, Oana Roman a ales să dea curs controversei, așa că i-a sugerat internautului faptul că răspunsul la curiozitatea sa nu se află la ea, ci chiar la Pepe.

„Am văzut că scria în ziare că nu ai fost invitată la botezul celui mic a lui Pepe. De ce?”, a fost întrebarea pe care a primit-o Oana Roman.

Cred că pui întrebarea cui nu trebuie. Eu nu am răspuns la această întrebare, căci nu pot comenta deciziile altora.”, a fost răspunsul pe care l-a oferit Oana Roman.

Oana Roman, prima reacție după ce s-a aflat că nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe: „Eu nu am răspuns...” Vedeta a dat cărțile pe față.

Oana Zăvoranu, comentariu acid după ce Oana Roman nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe

Oana Zăvoranu a demonstrat și de data aceasta că este foarte atentă la detalii, așa că a remarcat imediat că Oana Roman lipsește de la botezul lui Pepe Junior. În urma constatării, nu a lăsat lucrurile așa, ci a făcut un comentariu ironic, în propriul stil caracteristic.

N-ai fost invitată, ai? Auuu! ‘Beliciune’… nu jucărie. Lasă, mai faci o poză sub plapumă, mai faci o ‘cumpărătură’ la kil de la Dragon şi o dai de 30 de ori mai scump şi treci tu şi de ofu’ ăsta… Băi nene, bă!”, este mesajul pe care l-a transmis Oana Zăvoranu în mediul online, potrivit click.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a ratat basoldina mancare de fitze...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212