REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Oana Roman și Marius Elisei își spun iar adio? Fiica lui Petre Roman a recunoscut: „Trebuie să mă hotărăsc până mâine

Oana Roman și Marius Elisei își spun iar adio? Fiica lui Petre Roman a recunoscut: „Trebuie să mă hotărăsc până mâine

Valentina CAMARA 30 noiembrie 2022 | 00:00 417

După problemele grave de sănătate pe care le-a avut mama sa, Oana Roman a fost pusă în fața altor situații neplăcute. Fiica lui Petre Roman le-a recunoscut fanilor că relația ei cu Marius Elisei nu mai este ca la început și că au luat în calcul despărțirea.

Oana Roman și Marius Elisei

Mai mult, Oana Roman a vorbit și despre planurile de a o muta pe Mioara Roman din centrul de recuperare unde a primit tratamentul de care a avut nevoie în urma operației la șold pe care a suferit-o acum câteva luni, la azilul pentru vârstnici în care era internată de anul trecut.

„Săptămâna asta este una cu multe zile libere, de aceea nu știu dacă o să reușesc să ma organizez să o duc înapoi săptămâna asta. Trebuie să o și pregătesc în acest sens, deși ea m-a tot întrebat dacă mai merge înapoi în „garsoniera” ei, cum spune ea, de acolo, de la centrul special.

Vreau să fac în așa fel încât tranziția să fie cât mai simplă și cât mai ușoară pentur ea, având în vedere toate problemele pe care, din păcate, încă le are și pe care, din păcate, le va avea pentru totdeauna. Știu că o să-mi dea Dumnezeu putere, forță și soluții ca totul să fie bine și ea să fie foarte bine, pentru că asta este cel mai important”, a spus Oana Roman, despre mama sa.

Oana Roman și Marius Elisei se despart

Oana Roman le-a mai povestit fanilor că urma să plece în vacanță cu partenerul ei, Marius Elisei, dar că lucrurile s-au schimbat. Aceasta a recunoscut că relația lor nu merge foarte bine și a transmis că nu vrea să mintă lumea.

„Eu organizasem o ieșire, o plecare din România pentru câteva zile. Pentru că știti că nu va ascund nimic și chiar dacă încerc să ascund, oricum nu pot, se vede imediat pe fața mea…ei bine, nu știu dacă această ieșire va mai avea loc sau, dacă va mai avea loc, nu știu în ce condiții și în ce formulă va avea loc. O să vedem, trebuie să mă hotărăsc până mâine cum se va desfășura.

În principiu, trebuia să plec vineri și să mă întorc luni, dar nu știu sub ce formă se va mai întâmpla lucrul ăsta pentru că, din păcate, situația, din niște puncte de vedere, nu este tocmai minunată în acest moment și cred că lucrul ăsta se cam vede. Știți că nu pot să mint.

Nu pot spune că e foarte roz treaba și știți că nu vă mint, unii spun că ar trebui să nu mai expun nimic, să tac și să ascund totul sub covor. Ei bine, eu nu știu să fiu falsă și mi se pare aiurea să fiu ipocrită așa cum sunt prea mulți! Oricât deranjez, eu prefer să fiu sinceră, asumându-mi riscul ca unii să mă judece”, a scris vedeta pe conturi de socializare, potrivit evz.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se desparte, slabeshte 200 de grame si se marita iarasi cu dar. Mwie lu tac-su !!!
1
0
Nu cumva Oana e si curvulita.Il joca pe acest copil cum vrea pasrica ei.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272