REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Obţine economie la energie şi confort termic, în 2024, cu o pompă de recirculare şi izolaţie de calitate

Obţine economie la energie şi confort termic, în 2024, cu o pompă de recirculare şi izolaţie de calitate

Andreea CONDURACHE 29 ianuarie 2024 | 16:14 1323

În 2024, oamenii sunt preocupaţi de echipamentele şi sistemele moderne, care îmbină eficiența energetică şi confortul termic în spaţiile de locuit. Unele dintre cele mai căutate soluţii, la ora actuală, sunt pompele de recirculare. Acestea sunt dispozitive utilizate în sistemele de încălzire, climatizare şi alimentare cu apă pentru a menţine circulaţia fluidelor, evitând stagnarea acestora şi asigurând astfel temperaturile dorite în diverse zone ale sistemului.

Obtine economie la energie si confort termic, in 2024, cu o pompa de recirculare si izolatie de calitate

Pompă de recirculare Wilo – eficienţă şi performanţă de top

Mulţi romani care sunt în căutarea unor pompe şi sisteme pentru încălzire şi apă caldă optează pentru pompele de la Wilo, un producător german cu o istorie bogată şi inovaţii în domeniul tehnologiei de pompare şi sistemelor pentru încălzire.

O pompă recirculare Wilo reprezintă un standard de excelentă în industria pompării, oferind soluţii avansate, fiabile şi eficiente pentru o varietate de aplicaţii. Pompele Wilo sunt eficiente din punct de vedere energetic şi pot fi utilizate pentru sistemele de încălzire şi răcire. Pe lângă pompele de circulaţie, Wilo mai produce şi pompe submersibile, hidrofoare şi pompe pentru apă potabilă, precum şi sisteme integrate de pompare.

Pompele cu rotor umed de la acest producător facilitează circulaţia apei calde în sistemele de încălzire, menţinând un flux constant şi asigurând distribuţia eficientă a căldurii în interiorul clădirilor. Beneficiile acestor pompe sunt multiple, iar printre ele se numără: crearea unui mediu confortabil, economia de energie şi rapiditatea cu care se obţine apa caldă la toate punctele de consum.

Aceste pompe au o aplicabilitate vastă, fiind o soluţie modernă şi versatila atât în domeniul rezidenţial, cât şi în cel comercial şi industrial. Ele pot fi integrate în instalaţiile de încălzire şi apă caldă, dar şi în cele de aer condiţionat, în instalaţiile industriale de recirculare, fiind compatibile cu diferite tipuri de lichide.

Modele de pompe la mare căutare în 2024

Persoanele care sunt în căutarea unor pompe de circulaţie de calitate superioară pot să-şi îndrepte atenţia către aceste soluţii moderne:

  1. Pompa Wilo-Atmos Pico

Este o alegere excelentă pentru sistemele de încălzire cu apă caldă, aer condiţionat şi recirculare industrială. Pompa are un motor rezistent şi reglaj electronic şi este o soluţie performantă şi uşor de utilizat. Oferă un debit de până la 4 metri cubi pe oră şi o înălţime de pompare de 8 metri, asigurând astfel o circulaţie eficientă. De asemenea, se pretează în cazul diferitelor tipuri de fluide şi are un consum redus de energie, remarcându-se prin performanță şi fiabilitate.

  1. Pompa Wilo-Yonos Pico

Aceasta pompă este ideală pentru instalaţiile de încălzire şi recirculare, oferind acelaşi debit (4m³/h) şi aceeaşi înălţime de pompare (8m) ca modelul anterior. Motorul acestei pompe se remarcă prin tehnologie avansată şi durabilitate.

  1. Pompa Wilo-Star-Z Nova

Cu temperaturi pompate de până la +95°C şi cu o protecţie IP42, aceasta pompă este o alegere excelentă pentru instalaţiile de apă potabilă, având opţiuni variate pentru controlul fluxului. De asemenea, este o pompă ce poate fi utilizată în aplicaţii rezidenţiale şi comerciale, având beneficii precum siguranţă, performanță şi funcţionalităţi avansate.

Izolaţii de calitate, soluţie versatilă şi durabilă

Pentru a menţine confortul termic şi a avea un consum eficient de energie electrică, este utilă şi o izolaţie K-Flex, un material special conceput pentru a izola termic şi a proteja conductele şi echipamentele. Izolaţia este realizată din spumă elastică, flexibilă şi uşoară, ceea ce permite o instalare uşoară şi eficientă.

Un astfel de material are proprietăţi excelente de izolare termică, contribuind la păstrarea temperaturii optime în conducte şi echipamente. Izolaţia are, de asemenea, capacitatea de a rezista la temperaturi extreme şi la vapori de apă, asigurând un mediu sigur şi eficient din punct de vedere energetic şi fiind o soluţie versatilă şi durabilă ce se adaptează în proiectele de instalaţii termice, de refrigerare sau sanitare.

Soluţiile moderne, cum sunt izolaţiile K-Flex şi pompele de circulaţie Wilo sunt de mare ajutor în gospodării, menţinând confortul termic dorit şi având eficiență energetică ridicată, datorită inovaţiilor şi componentelor de calitate superioară.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272