REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Omer de la Transevren și Vădineanu fac curse și în Tulcea

Omer de la Transevren și Vădineanu fac curse și în Tulcea

Mirela PASCAL 29 martie 2024 | 00:00 6860

Greii de pe piaÈ›a de transport persoane din ConstanÈ›a s-au asociat È™i au intrat, în forță, pe piaÈ›a din Tulcea. Daniel Vădineanu, de la Kirvad, È™i marea familie de la Transevren È™i-au dat mâna È™i au deschis o afacere în localitatea BeÈ™tepe, din judeÈ›ul Tulcea. DeÈ™i, iniÈ›ial, firma a fost fondată de Omer..., iată că societatea lui Vădineanu deÈ›ine majoritatea, prin firma sa Kirvad Tour. Într-o vreme grea, din punct de vedere economic, Vădineanu reuÈ™eÈ™te să-È™i menÈ›ină afacerea pe linia de plutire. Și nu numai atât!

Omer de la Transevren si Vadineanu fac curse si in Tulcea

Pe piaÈ›a transportului de persoane nu există concurență... cel puÈ›in la ConstanÈ›a! Daniel Vădineanu È™i marea familie de la Transevren, de exemplu, au bătut palma pentru o asociere, tranzacÈ›ie ce a avut loc anul trecut È™i care vizează judeÈ›ul Tulcea. Kirvad Tour È™i Transevren SRL, împreună cu un alt greu de pe piaÈ›a din Tecuci, Geci SRL, au fondat firma Transevren Sud Est SRL.

Omer de la Transevren si Vadineanu fac curse si in TulceaDaniel Vădineanu

Firma lui Vădideanu deÈ›ine 57% din acÈ›iuni, iar Transevren 40%. Transevren este condusă de Omer Semira, soÈ›ia lui Kenan Omer, fost preÈ™edinte al UDTTMR, însă condusă din spate de fiul Evren Omer. Transevren este una dintre cele mai longevive firme de transport de pe litoral, însă operează È™i în domeniul turistic. DeÈ›ine mai multe hoteluri pe litoral, dar È™i localuri, printre acestea, amintim È™i Mandala, din Mamaia.

Omer de la Transevren si Vadineanu fac curse si in TulceaEvren Omer

Cât despre Daniel Tiberiu Vădineanu, patronul Kirvad Tour, a ajuns cunoscut după un episod de groază, când în 2013 fosta soÈ›ie a plănuit să-l asasineze. La acea dată, un scenariu al groazei a luat contur la ConstanÅ£a, vestea făcând înconjurul țării. Liliana Vădineanu a plănuit, alături de concubinul ei, Daniel Lucian Sasu, să-l ucidă cu sânge rece pe fostul soÅ£, deÅ£inătorul firmei de transport Kirvad, din ConstanÅ£a, Daniel Vădineanu.

Omer de la Transevren si Vadineanu fac curse si in Tulcea
Însă, potrivit declaraÅ£iilor de la acea vreme, doi dintre cei ce trebuiau să devină asasini plătiÅ£i au hotărât să contacteze victima ÅŸi să-i spună ce i se pregăteÅŸte, moment în care a început calvarul. După mai multe zile de cercetări, Liliana Vădineanu ÅŸi Daniel Lucian Sasu (prietenul Lilianei) au fost reÅ£inuÅ£i, fiind prezentaÅ£i cu propunere de arestare, însă Tribunalul a hotărât să fie cercetaÅ£i în libertate. Liliana Vădineanu a reuÅŸit, ulterior, să-ÅŸi dovedească nevinovăţia, procurorii clasând dosarul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gicule tu cate microbuze ai? Ce flotă ai?
0
0
Care flota?Are și el 4 5 microbuze și voi ,are flota.Le repara pe la unu ,pe Vârful cu dor.Niste rai.
4
1
Tartauanul asta e zgarcit si nesimtit ca are greutati pe unde depune hartii ... nu cred ca obtine prea multe umflatul dracu trimite pe altii sa nu fie de fata sa nu dea el spaga
7
2
Postacilor mai aveti mă internet? Faceti si voi evaziune si fiti ca ei nu mai stati atarnati de un wi fi pe la gară si comentati toate cacaturile din spatele butoanelor dati-i dracu drumu la munca
4
9
Cine e labarii ăștia?
9
2
Și de kg de praf carate cu această flota ce zici?
7
2
Kirvad are flota mare de mașini. Dar cum este flota este și evaziunea...nu le face cărți de munca unora angajati ,nu plătește toate dările la stat din motivul asta,și..uite asa firma prospera..denumita Kirvad Evazioniști SRL.
15
0
Au șters comentarii în care un apropiat a dat cărțile pe fata spunând adevărul de acest traficant care sub umbrela unor microbuze desfășoară niște afaceri mult dubioase și evaziune la greu
15
1
Reclam platita de interlopu de kirvad! De la un microbuz pana la o flota cum descrieți este mare diferență
16
1
Cunosc firme de transport cu autocare noi și personal serios ! Ce exemplu ne da , un traficant și un băiețel de bani gata !
20
1
Greii transportului din Constanta
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108