REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Opt pasageri, care călătoreau pe un vas de croazieră, au fost abandonați pe o insulă

Opt pasageri, care călătoreau pe un vas de croazieră, au fost abandonați pe o insulă

Andreea VLAICU 3 aprilie 2024 | 16:51 789

Clipe de groază pentru opt pasageri ai unui vas de croazieră după ce au fost abandonați pe o insulă. Printre ei, o gravidă și o persoană cu dizabilitate. Drept pedeapsă pentru că au întârziat la îmbarcarea după un tur privat, reprezentanții navei au decis să lase opt pasageri pe cont propriu, pe o insulă africană. 

Opt pasageri, care calatoreau pe un vas de croaziera, au fost abandonati pe o insula

De câteva zile, cei opt pasageri de croazieră rămași în urmă pe o insulă din São Tomé și Príncipe - o țară insulară situată în Golful Guineei, în largul coastei ecuatoriale vestice a Africii Centrale - se luptă să ajungă din urmă nava Norwegian Cruise Line, în timp ce aceasta se îndreaptă spre coasta de vest a Africii.

"Opt oaspeți care se aflau pe insulă în cadrul unui tur privat, care nu a fost organizat prin intermediul nostru, au ratat ultima cursă de întoarcere la navă, prin urmare nu au respectat ora de îmbarcare a tuturor la bord, ora locală 15.00", potrivit unui comunicat al Norwegian Cruise Line.

Costurile de deplasare până la următorul port de escală disponibil pentru a se reîntoarce la navă sunt suportate de pasagerii întârziați, potrivit liniei de croazieră, care a precizat că lucrează cu autoritățile locale și comunică cu turiștii rămași în urmă.

Pentru a ajunge la navă, pasagerii întârziați au călătorit prin șase țară, în 15 ore. Din nefericire, nava nu a putut acosta în acea zi din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a restricțiilor legate de maree, care necesită un timp specific pentru o trecere sigură, după cum a precizat compania de croazieră. Grupul încearcă în continuare să ajungă în Senegal, unde nava are programată o escală. 

Potrivit celor doi soți, mai mulți membri ai grupului sunt vârstnici, un altul este paraplegic, o femeie este însărcinată, iar o persoană nu și-a luat medicamentele pentru inimă timp de cinci zile și se simte rău, conform antena3.ro
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine le au facut. Sa se plinbe in parc nu leaura prin Africa la cat sunt de hapcuipalitici
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272