REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Oraşul Năvodari VA AVEA un spital – VIDEO

Oraşul Năvodari VA AVEA un spital – VIDEO

Replica API 26 iulie 2017 | 00:00 588

Florin Chelaru

Deschiderea unui spital în oraşul Năvodari este o certitudine, susţine primarul Florin Chelaru, care s-a întâlnit ieri cu aleşii locali pentru a le explica necesitatea aprobării în şedinţa de azi a unei rectificări bugetare. Suma propusă la rectificare este necesară menţinerii în linie dreaptă a proiectului. Spitalul va fi deschis în centrul Năvodariului (într-o clădire care a trecut din administrarea Direcţiei pentru Protecţia Copilului în administrarea oraşului), şi va deservi în regim de permanenţă toţi locuitorii, cât şi turiştii.

“Nu mai stăm să aşteptăm alte fonduri, aprobăm banii de la bugetul local”, a specificat Florin Chelaru. Edilul s-a ferit însă să ofere un termen clar de inaugurare a unităţii medicale, menţionând că va depinde mult şi de avizele de la Ministerul Sănătăţii. Când va fi gata, spitalul va funcţiona în subordinea Spitalului Clinic de Urgenţă Judeţean Constanţa, va fi manageriat de această unitate. Cât priveşte dotările, Chelaru a afirmat că vor fi şi cele de la Judeţean, dar şi aparatură pentru care a făcut deja apel către marii agenţi economici, în sensul unor donaţii.

VIDEO cu precizări despre situaţia viitorului spital aici:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A promis de la inceputul mandatului ca face parc pe strada Midiei a trecut si mandatul lu asta ,si l-a facut o pla, In Navodari nu a am mai vazut o asfaltare completa ,pe strada constantei si pe midie ,si alte strazi de cand a murit Ceausesc, Singuru care mai asfalta prin Navodari era Matei si a refacut parcurile. In rest Chelaru si cu Calapod nimic. Si proiectele care le are Chelaru pe masa sunt de pe vremea cand era Matei si Dobre primar
0
0
Ce costul ai hotule. Cate apartamente ai vandut cu Popescu pentru costume de firma... Sa te placa femeile Oana Mereuta eu o stiu de cand era Oana Criveanu. Lam votat pe Carnu ca ma mintit ca ma face consilier la PRU dar dupa ce a castigat face furaciuni cu tine,blaturi.
1
0
Ce a facut Matei ,cu alea am ramas,in rest actualul primar,nu a miscat nimic,macar sa reglementeze transportul in comun,ca microbuzele circula iarasi incarcate ochi,de nu ai aer sa respiri!Nu se face nimic!
0
0
Cine sa faca spital? Incapabilul asta?Batul asta de floarea soarelui?
3
0
Bai, comentatori de cacat ai Pnl si ai Pmp-ului. Au facut drum catre Mamaia, au facut Centrul de Afaceri si acum il inchiriaza, au facut parcuri, au facut promenada, au facut Cantina, au facut parcari si altele. Voua chiar nu va e rusine ??? De ce nu inchiriati voi tarabe la piata de peste - de ce ? Ca se face evaziune la comertul de peste, de aia. Toata viata nu ati facut nimic, dar comentati. Bvo, dle Chelaru. M-am saturat de prostii care nu fac nimic, dar comenteaza.
1
7
spital de nebuni ,nu ?
4
0
Laudati pe Matei ,toate ni se trag de la acest infractor,astia nu sunt altceva decat urmasii lui..
3
1
Din directiva PSD urmeaza Spitalul Clinic C.F.Constanta.Sediul de pe Bd.1 Mai .Horia Tutuianu ,senator Moga si Dr.Grasa,jos LABELE de pe avutia Orasului.Vi se pregatesc dosare la DNA ,iar presa de specialitate va incepe investigatia.
0
2
dar strazile d17,18,19,20,21,22,23,24,25 cand le asfaltati? daca tot nu ne-ati lasat in mamaia si ne-ati adus la tara asfaltati o data strazile
3
0
Un spital de psihiatrie trebuie sa va bage pe toti acolo sa va curate de bolile psihice de spalat bani ca nu va mai satura Dumnezeu de furat si mazluit !
12
0
Este coruptia prea mare si fac parte toti din ia
4
1
Intradevar este nevoie de un spital dar ati inceput si linga sala de sport un proiect...bani tot din buget ??? Faceti tot ce faceti numai sa sa iasa ceva in buzunare...gazele pe str Ceferistului cind????puneti macar piatra pe strada Ceferistului pina va veni verdictul judecati cu cei de la GFR....acusi trece vara si. noroiul ne invadeaza!!!!
9
1
Rade toata tara de drumul facut de Pocora ,dintre Navodari si Lumina , toti moldovenii tai fac misto pe tema asta ! Ati dat lucrarea unui neavenit care nu are nici o experienta cu lucrarile de drumuri , bine ca ati facut trotuare in camp si ati pus stalpi de iluminat cu celule voltaice ca sa va transformati terenurile voastre din extravilan in intravilan , ati asfaltat podul in bataie de joc si ati gasit solutia idioata cu circulatia pe sensuri reversibile . In Camping Ena duduie exavatoarele printre corgurile turistilor care se crucesc cand vad santiere de blocuri in care se lureaza!
8
2
Cu mizeria aia de kitsch ordinar care i zice piateta leului cum ramane?
12
0
Cu parcul de apa ramas in paragina se recupera investitia in cativa ani.Se atrageau turistii.iarba si gunoaiele sunt peste tot sub pasarela.puneti o pubela incapatoare si luati indicatorul de trecere pietoni de la max.pana nu va muri acolo cineva nu se va reglementa nimic.bani investiti in piata de peste..parca am fi sat de pescari.avem 2 chioscuri de peste si alea vinde peste congelat...marea noastra nu mai are peste.dar navodariul are piata de desfacere
10
0
O sectie a spitalului judetean probabil
4
1
Ati blocat orasul pentru ca nu e gata drumul catre Lumina si iesirea la autostrada!O mizerie de drum stii prea bine,ca si cel spre Mamaia.La fel centrul de afaceri si piata de peste pustii!Cum va permiteti sa cheltuiti bani pe lucruri neterminate dar trecute la realizari in pliantele pe care le ai imprastiat in campania electorala?
8
1
Dar cu batjocura aia de drum,Navodari Lumina cum ramane?
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614