REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Orașul Ovidiu se pregătește de sărbătoare! Video

Orașul Ovidiu se pregătește de sărbătoare! Video

Replica API 8 iulie 2022 | 00:00 2052

Orașul Ovidiu se pregătește să îmbrace straie de sărbătoare. În perioada 18 – 24 iulie a.c., Primăria orașului Ovidiu organizează o serie de evenimente cultural-artistice și sportive pentru întreaga comunitate, cu ocazia Zilelor orașului Ovidiu. Participarea la eveniment este gratuită! Astfel, în cursul zilei de joi, 7 iulie a.c., organizatorii evenimentului, în frunte cu primarul orașului, George Scupra, au organizat o conferință de presă.

George Scupra, primarul orașului Ovidiu

Șapte nopți și șapte zile de distracție pentru locuitorii orașului Ovidiu. Primăria orașului, alături de importanți colaboratori, organizează Zilele orașului Ovidiu, în perioada 18 – 24 iulie a.c., pe malul lacului. Cu această ocazia, primarul George Scupra, alături de partenerii evenimentului, au organizat o conferință de presă în cursul zilei de joi, 7 iulie a.c..

„În prima zi începem cu festivalul de film, noi credem și sperăm să fie o ediție reușită. Se va întâmpla pe faleză, în aer liber. Vor fi multe surprize. Despre evenimentele sportive vă pot spune că sunt multe la număr: cupa orașului la fotbal, care a început de săptămâna trecută, trebuie să se califice obligatoriu câte o echipă din fiecare sat, apoi vom avea finala la Ovidiu.

Nu puteau să lipsească luptele tradiționale tătărești Kureș, avem o colaborare foarte bună cu UDTTMR. Nu putea să lipsească nici o cupă a orașului la caiac. Avem 30 de sportivi la Ovidiu, se antrenează toată vara aici, au antrenor foarte bun, sunt copiii noștri și trebuie să îi promovăm.”, a spus primarul George Scupra.

Iată programul evenimentului!

În perioada 18 – 21 iulie se desfășoară Festivalul de film românesc ,,KANARA’’, ediția I, zilnic începând cu ora 19:00, 2 proiecții de filme românești, premiate la festivalurile internaționale, locație Parc Faleză Lac, Festival gastronomic al etniilor din Dobrogea, în parteneriat cu Asociația Patronală RESTO, zilnic, începând cu ora 18:00, degustări gratuite; omologăm rețete autentice în cel mai mare ceaun din România – 2 tone, seară dobrogeană, seară pescărească, seară turco-tătară, seară grecească și alte suprize, locație Parc Zonă Relaxare – plajă.

În perioada 20 iunie – 24 iulie se ține Simpozionul ,,OVIDIENII’’, ediția a IV-a : Tabără de sculptură în piatră pe temă Ovidiană, eveniment organizat în parteneriat cu Muzeul de Artă Constanța și Universitatea ,,Ovidius ’’. Organizăm primul vernisaj live din România. Astfel, timp de o lună, vizitatorii Muzeului de Artă Constanța vor putea viziona live, pe 5 ecrane amplasate în muzeu, performanța celor 5 artiști (Vladlen Babcinețchi, Laurențiu Mogoșanu, Nicolae-Ovidiu Popa, Valentin Vârtosu, Dumitru Verdianu, curator Maria Bilașevschi) care vor sculpta pe platoul Centrului Cultural ,,Elena Roizen" din orașul Ovidiu.

În cursul zilei de 22 iulie are loc Festivalul Cântecului Popular ,,Elena Roizen’’, ediția a XIII-a, începând cu ora 19:00, Parc Faleză Lac – scenă plutitoare, urmat fiind de concertul cu Ansamblul Plăieșii & Nicolae Gribincea, începând cu ora 20:30.

Pe 23 iulie: Teatrul de Operă și Balet ,,Oleg Danovski’’ Constanța - Reverie Muzicală Estivală - piese celebre de operă, pop rock simfonic, musical-uri interpretate de 15 artiști consacrați, ora 19:00, Parc Faleză Lac – scenă plutitoare. Începând cu ora 20:30, artiștii de la Carla’s Dreams vor încinge atmosfera. Pe 24 iulie, pe scena plutitoare vor performa Diana Matei & Taraful Cleante - ora 19:00, Andra – 20:30.

Video:

18 – 21 iulie: Jocurile copilăriei (zilnic, începând cu ora 18:00, Parc Zona de Relaxare – plajă, organizăm concursuri cu premii, pentru toți copiii care vor redescoperi jocurile tradiționale: șotronul, sfoara, 9 pietre, rațele și vânătorii).

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu imi doresc un singur lucru;acest PRIMARAS sa lase bolidul la poarta casei, si sa mearga pe jos macar o data pe saptamana la primarie, poate isi da seama cata mizerie zace prin centrul orasului. Pune-ti ba slugile sa mature, sa stranga gunoiul, sa spele, sa puna pubele si fa ca totul sa fie normal, nu cere nimeni mai mult. Multumesc
0
0
Dl. Primar, cand intram si noi in normalitate? Orasul, satul Poiana arata jalnic, pacat, lumea tace. Mai bine asfaltati o strada si amanati sarbatorirea unui oras care se scufunda in neputinta.
0
1
...primarul RANJILA ! Asta rade ca muta la p**a in timp ce comuna arata jalnic ! Noroc ca il voteaza alde' Agarici , Babonet si gasca de g***i !
2
0
dezmat pe bani publici pentru distractia cohorteleor de t z igani din oras. t z igani ce terorizeaza orasul cu manelele la maxim si arderea cablurilor in zona str Amurgului la calea ferata.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212