REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Orban: APCE a admis solicitarea PNL cu privire la sesizarea Comisiei de la Veneţia pe OUG privind legile justiţiei

Orban: APCE a admis solicitarea PNL cu privire la sesizarea Comisiei de la Veneţia pe OUG privind legile justiţiei

Replica API 7 martie 2019 | 00:00 382

Ludovic Orban

Comisia de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) a admis, miercuri, solicitarea Partidului Naţional Liberal de a fi sesizată Comisia de la Veneţia faţă de noile modificări aduse legilor justiţiei prin ordonanţe de urgenţă, anunţă preşedintele liberalilor, Ludovic Orban.

"Noua sesizare a Comisiei de la Veneţia trasează o linie roşie în atacul PSD-ALDE la independenţa Justiţiei, întrucât orice pas înainte făcut de această guvernare va duce la reacţii extrem de dure ale partenerilor europeni. Este cazul ca PSD-ALDE să se oprească din a face orice alt gest de legiferare împotriva recomandărilor Comisiei de la Veneţia şi ale Comisiei Europene. În caz contrar, liderii PSD-ALDE comit un act de trădare a intereselor naţionale şi se vor face responsabili de sancţiunile pe care le va suporta România", afirmă Orban într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.

El somează public Guvernul să oprească orice alt demers legislativ în domeniul Justiţiei sau în domeniul penal până când experţii Comisiei de la Veneţia vor finaliza analiza asupra modificărilor produse în cadrul legislativ din România.

Solicitarea PNL a fost susţinută în plenul APCE de deputatul Ionuţ Stroe.

"Felicit pe această cale delegaţia parlamentară a PNL în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, care în susţinerea acestui demers a obţinut sprijinul partenerilor europeni", mai spune Orban.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te pisi pe recomandari ! nu sunt obligatii , apa de ploaie ! nu va mai injositi in fata criminalilor ue , timermanns e un nimeni in tara lui , un neajutorat . In ue isi da importanta , saracul vrea sa arate ca e viu . Romania traieste mai bine fara ue , pe cand ue fara romania , ungaria ,cehia , polonia , slovacia si marea britanie moare , se descompune . Noi , prostii , tinem UE in viata .....asadar la cacat cu recomandarile si mcv-ul lor . .....not interesting !
0
0
bebe esti un idiot, nu te reproduce cum s-a reprodus ma-ta
0
1
Romanii chiar merita ca gloata asta de vandali constituita din PNL,USR si altii,sa castige parlamentarele. Sa revina toti basanaii la putere,statul parallel sa fie de data asta activ la vedere. Atunci sa vezi schelalaieli,atunci sa vezi cum hastagii iau sururi in cur de la cei pe care i-au droit,caci ei sunt ,,single use'', ca prezervativele.Romanii sa aiba din nou regim de procurori cauzatori de moarte si puscarii pe nedrept,sa se taie salariile,pensiile,sa se dea frau liber la cenzura.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272