REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Orban, despre conflictul SUA-Iran: Nu ne dorim o escaladare a tensiunilor

Orban, despre conflictul SUA-Iran: Nu ne dorim o escaladare a tensiunilor

Replica API 7 ianuarie 2020 | 02:58 532

Ludovic Orban

Şeful Executivului, Ludovic Orban, a declarat luni că urmăreşte cu atenţie şi îngrijorare situaţia creată între SUA şi Iran şi a precizat că nu doreşte o escaladare a tensiunilor.

"Nu am avut discuţii, am prezentat o poziţie pe care aţi văzut-o, care a fost prezentată de Ministerul de Externe. Sigur că urmărim cu atenţie şi cu îngrijorare, că nu ne dorim o escaladare a tensiunilor. Evident că noi suntem parteneri NATO", a precizat Orban, întrebat pe această temă.

Cel puţin opt persoane au fost ucise în noaptea de joi spre vineri în timpul bombardamentului asupra unui convoi pe aeroportul din Bagdad, la trei zile după atacarea ambasadei americane de către demonstranţi pro-iranieni. Generalul iranian Qassem Soleimani, însărcinat cu afacerile irakiene în cadrul armatei ideologice iraniene, a fost ucis în acelaşi bombardament. Pentagonul a anunţat că preşedintele american Donald Trump însuşi a dat ordin pentru "uciderea" lui Soleimani. Iranul a promis imediat că va "răzbuna" moartea lui. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa stam deoparte.
2
0
Sa fie bine ,sa nu fie rau.Vom micsora gaura in stratul de ozon datorata efectului de sera si vom salva balenele albastre!
2
0
Parca ar tine Orban cu sorosistii care au ocupat partidul democrat si care e contra lu Trump. Acei indivizi par a regreta pierderea unui individ care lucra chiar impotriva tarii lor. Suna cumva cunoscut sa sprijini oameni care actioneaza contra tarii tale...
0
0
Cumva guvernarea ?
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212