REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ordin de protecție. Supărat că scotea copilul din casă noaptea, și-a luat soția la pumni!

Ordin de protecție. Supărat că scotea copilul din casă noaptea, și-a luat soția la pumni!

Replica API 28 ianuarie 2019 | 00:00 269

Și-a bătut nevasta pentru că ieșea cu copilul noaptea afară. Acum, nu mai are voie să se apropie de ea timp de 6 luni. Vorbim despre un tânăr din Constanța care a considerat că trebuie să o pedepsească cu pumnul pe soția sa, pentru că ieșea din casă cu copilul de trei ani, după ora 22.00, în timp ce el muncea în străinătate. Plimbările femeii au ajuns la urechile bărbatului care, întors la începutul acestei luni în țară, i-a aplicat mamei copilului său mai mult lovituri. Femeia a cerut în instanță ordin de protecție, iar judecătorii au considerat că temerea bărbatului că fiica sa ar putea păți ceva nu reprezintă motiv întemeiat pentru exercitarea actelor de violență fizică față de soția sa. Instanța a mai constat că tatăl ar fi putut să ceară spijinul autorităților competențe în acest caz, respectiv Direcția Copilului. În concluzie, Judecătoria Constanța a emis ordin de protecţie împotriva indiviodului pentru o perioadă de 6 luni de la data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau trecerea unui termen, în sensul că trebuie să păstreze distanța minimă de 100 metri faţă de persoana soție sa. De asemenea, i-a fost interzis orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu femeia. Bărbatul a formulat recurs.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plimbari noaptea cu Amantu la lumina luni cu poezii romantice,,,si Gheorghe da la lopata in Germania sa aduca bani acasa.
4
2
Protectia Copilului ce putea face? Ce frumosss plimbari in noapte romantice cu copilul. Ce sot neintelegator.
2
2
Frumos , vii din strainatate dupa 8 ani de munca grea, in tot acest timp banii i trimiti la sotie , cand ajungi acasa nu ai nici un ban , apuci femeia de par ca e curva si cheltuitoare , si hap , ea la politie , ordin de restrictie , buna parghia asta cu ordinul de restrictie pentru muieri ..... tu nu ai voie sa te apropii la 100 m de casa ta , facuta pe carca ta , iar femeia isi rupe geanta in casa cu amantul protejata de lege si autoritati. ROMANIA TE IUBESC !
12
3
lege de caca
6
1
Vitant psd asistat social
1
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272