REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Organizația de Femei ALDE, în vizită la doamnele din Negru Vodă, de 8 martie

Organizația de Femei ALDE, în vizită la doamnele din Negru Vodă, de 8 martie

Replica API 7 martie 2019 | 00:00 376

Valentina Drăniceanu, președinta Organizației de Femeie a Alianței Liberar Democraților Constanța (OFLDE ALDE) a vorbit, miercuri, 6 martie a.c., despre viitoarele evenimente pe care aceasta organizație le va susține la nivel județean, în cadrul unei ședințe la sediul filialei. De asemenea, alături de Valentina Drăniceanu a fost și doctor Iuliana Botezatu, specialistă în obstetrică și ginecologie, deoarece este noua membră a organizației.

"În luna martie vom avea evenimente la care vom participa sau pe care noi le vom iniția. Prin politica mea de implicare în comunitate, mi-aș dori ca fiecare ocazie să fie dedicată oamenilor, și fiind luna martie doamnele au prioritate. În data de 8 martie, anul acesta, mi-am propus să marcăm total diferit ziua internațională a femeii, astfel împreună cu colegele din Organizația de Femei Negru Vodă, ne vom deplasa la doamne cu mai multă experiență de viață, să spun așa, mie nu-mi place sintagma de 'doamne în vârstă sau doamnă bătrână, le vom face vizite la domiciliu, ne vom duce cu flori. Aceste doamne cu posibilități reduse materiale au fost identificate de către colegele noastre de acolo. Evenimentul își propune o păstrare a tradiției și de ce nu, a face o bucurie persoanelor care au nevoie de ocrotire și atenție, însă până la sfârșitul lunii, colegele noastre de la Negru Vodă dar și Chirnogeni, vor merge la astfel de persoane.

Un al eveniment ar fi în data de 9 martie, unde Organizația de Femei la participa la sediul ALDE la seminarul "Importanța ideologiilor politice", fiind al doilea seminar organizat de către filiala ALDE Constanța, dintr-un șir de semninarii care se vor desfășura pe toată perioada anului 2019, în cadrul campaniei "Școala politică de la Marea Neagră"unde vor veni specialiști în domeniu să susțină workshop-urile, specialiștii fiind din Constanța. Aceste seminarii sau rolul de a trece în revistă istoria ideologiilor românești, punând accent pe ideologia liberar democraților.

Pe 15 martie Organizația pentru femei va organiza în ziua Internațională a drepturilor consumatorilor o campanie de informare de împărțire de fyere și discuții cu cetățenii, cu privire la drepturile oamenilor în calitate de consumatori pentruna fi încurajați a lua atitudine ori de câte ori aceste drepturi nu sunt respectate.", a spus Valentina Drăniceanu.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Propaganda electorala
1
0
Pe tata norica si karikatura ailalata de europarlamentarul suli, grphiini nu le luati ca le place mirosul...mama, mama!
3
0
S au dus dupa pula. Ce femei sa faca politica?! Doar guristele si curistele sunt in partide.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272