REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PĂDURARI URBANI, pe Ștefan cel Mare: Au TĂIAT LEMNE în faţa BLOCULUI! Video

PĂDURARI URBANI, pe Ștefan cel Mare: Au TĂIAT LEMNE în faţa BLOCULUI! Video

Replica API 2 mai 2021 | 23:32 2913

În weekend-ul Floriilor, câţiva constănţeni s-au pregătit temeinic, probabil pentru pentru grătar, şi nu au găsit o altă modalitate mai bună de a face acest lucru în afară de aceea care „prevedea” crăpatul lemnelor pe trotuarul de pe strada Ştefan cel Mare. Toată întâmplarea a avut loc sub ochii vecinilor care nu au fost foarte încântaţi.

Cu sacul de lemne în mijlocul drumului

Vecinii unor constănţeni au rămas “cu gura căscată” atunci când au observat doi bărbaţi care spărgeau lemne pe trotuarul de pe strada Ştefan cel Mare. În imaginile surprinse de un cetăţean se poate observa cum cei doi “manevrează” un sac cu lemne pe care le taie printre maşini, fără să ţină cont că i-ar putea deranja pe ceilalţi locuitori din zonă.

“Cam asta se întâmplă în Constanța, strada Stefan cel Mare, de Florii, la ora 15:00”, precizează cel care a surprins întâmplarea. Cei doi bărbaţi şi-au putut face de cap întrucât niciun pieton nu a trecut pe acolo în acel moment.

Ce spune Primăria Constanţa

Reprezentanții Primăriei Constanţa a precizat pentru reporterii Replica faptul că “atâta timp cât nu deranjează programul de linişte 13.00-14.00 şi 22.00-08.00 şi fac curăţenie la final, nu este nicio problemă”, au precizat aceştia.

Prin urmare, putem spune că avem pădurari urbani.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Superrrr !!! O sa-mi splal si eu chiloti si sosetele imputite , intr-un lighean in fata blocului . Dar , voi respecta orele de odihna . Ce mai conteaza , imaginea unui oras , badaranizat si manelizat , in ultimi zece ani . Mergeeee a fost de mult , un oras model ...acum merge sa spargi si seminte . Dumnezeule...ce a ajuns orasu asta !!!!!
0
0
Drujba data viitoare
0
0
Ce stire In zona centrala aproape toate casele vechi zis istorice au incalzire pe lemne. Unde ar trebui sa crape lemnele
4
0
Diano chiar nu sti sa faci si tu o stire. Numai de pe net le iei si vezi doamne jurnalista lu peste face o stire
11
1
pregatire de 1 mai, de paste,primaria nu mai da caldura
6
0
Pana nu desfiintati Piata Grivitei si veti ridica acolo ,de exemplu o cladire de birouri , comerciantii nu vor mai reveni pe str.Stefan cel Mare -zona nu se va igieniza.
8
1
Eu daca ma plimb cu toporul prin oras si nu fac galagie e ok? Cat de incompetenti sunteti astia de la primarie. Daca tai lemne am voie cu toporul in centrul orasului , in loc public. Chitac du te tata du te du te si ascunde te in cel mai inalt copac.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102