REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Palaz, în campanie electorală: SCANDAL pe gazonul de la Pavilionul Expoziţional! Cum îi răspunde Poliţia Locală

Palaz, în campanie electorală: SCANDAL pe gazonul de la Pavilionul Expoziţional! Cum îi răspunde Poliţia Locală

Replica API 14 mai 2019 | 23:09 435

Claudiu Palaz este în campanie electorală pentru Primăria Constanţa, probabil mobilizat şi de afirmaţia celui care deschide lista PMP pentru europarlamentare, Traian Băsescu. Senatorul afirma, de dată recentă, că preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, are datoria să candideze la primărie şi… sigur va reuşi un scor bun.

Aşadar, cu afirmaţiile lui Băsescu în minte, Palaz a reluat atacurile la adresa administraţiei locale, de data aceasta motivul de scandal find… gazonul de la Pavilionul Expoziţional!

“Degeaba punem gazon să mărim spațiile verzi din zona Pavilionului Expoziţional al Consiliului Judeţean Constanţa, dacă angajații sau prestatorii primăriei distrug spaţiile verzi şi intră cu mașinile de gunoi pe spațiul verde să ia gunoiul.

În poze se pot observa urmele lăsate de camioanele care intra sa ia remorcile de gunoi. Se vede în poză remorca de gunoi lăsată în parc! Voi bloca trecere mașinilor pe spațiile verzi din zona pavilion!”, a transmis Palaz. Liderul PMP Constanţa a ţinut să le bată obrazul şi celor de la Poliţia Locală, instituţie subordonată primăriei: “Alo, Poliţia Locală, se aude!? Ruşinică!”.

În replică, reprezentanţii Poliţiei Locale au precizat că au analizat imaginile făcute publice de Claudiu Palaz, dar că nu se observă numărul de înmatriculare, aşa că îl roagă pe politician sau pe oricine doreşte să sesizeze ceva, să transmită cât mai multe elemente, aşa încât să poată fi luate măsuri împotriva celor care înclcă legea.

De asemenea, reprezentanţii Poliţiei Locale l-au îndemnat pe Claudiu Palaz chiar să depună sesizare, nu doar să sesizeze pe Internet faptele mai sus amintite. “Sesizările se pot face la Dispeceratul Poliției Locale Constanța la numărul de telefon 0241/484.205, iar echipajele Poliției Locale pot interveni în regim de urgență. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799.606.142”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De cativa ani,Palaz cere demisii in stanga si in dreapta!Intr-o vreme ii casunase pe prefect.
1
0
Astia de la Polaris nu-l iau si pe Palas? Ca alt gunoi mai mare ca el nu exista
7
0
tianul-unitatea de masura a inteligentei
4
0
Mai bine analfabet decat agramat, mai bine politist decat pupincurist.
4
3
Trecand peste faptul ca e vorba de controversatul Palaz , totusi iti sta mintea in loc cand citesti ce zic analfabetii de la politia locala: ca pentru ei conteaza doar sesizarea...
8
3
Dar la toaletele din Pavilion a intrat nea Palaz. ?? Sau nu suporta miresmele si mizeria... Asta e Pavilionul acum. O mizerie...mare pacat!!!!!
11
0
Ce vrea machidonul asta?
10
1
Ipocritul, el de ce a blocat accesul pe plaja? Si la urma urmei stim cu totii ca este psdist sub acoperire. Si cu ajutorul lui, labadau, a ajuns premar. Ce sa vezi, a uitat masina timpului la Beidaut!
18
1
Ce ipocrit ! Constanta este in stare jalnica de ani de zile! Acum el...se sesizeaza ca nu stiu ce ! Sa mergeti in microrezervatie ... treaba este cam Balba-ita ! Au inceput si delfinii sa se balbaie ! Animalele sunt intr-o stare jalnica si locatia asemenea ! Balba ar trebui sa fie platit cu maxim salariu mediu ! Isi plimba cainii prin rezervatie ... e jale in Constanta ! PSD , PMP.PNL SI cel mai tare partid P.U.L.A ME.
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212