REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Paramedic AGRESAT la o intervenţie! S-a lăsat cu ÎNCĂTUŞĂRI

Paramedic AGRESAT la o intervenţie! S-a lăsat cu ÎNCĂTUŞĂRI

Replica API 1 februarie 2019 | 08:35 483

Oamenii legii din Constanța au declanșat cercetările în cazul unui pompier (paramedic) care a fost agresat, în timpul unei intervenții, de către fiul unui vârstnic. Neînțelegerea a plecat de la faptul că octogenarul nu voia să meargă la spital.

Totul s-a petrecut în seara de 26 ianuarie, când un bărbat în vârstă de circa 80 și ceva de ani a solicitat ajutor medical întrucât se simțea rău. Un echipaj s-a deplasat la fața locului, fiind vorba despre o locuință de pe strada Avram Iancu.

Ajunși acolo, paramedicii au întâmpinat probleme în sensul că octogenarul a cerut să fie tratat la domiciliu pentru că, în cazul în care ar fi transportat la spital, ar pierde foarte mult timp. Unul dintre paramedici a încercat să-i explice faptul că el nu este medic pentru a-l diagnostica și pentru a-i administra un tratament, fiind necesar transportul la spital în acest sens, moment în care s-a întors pentru a aduce autospeciala.

În acel moment, potrivit informațiilor noastre, fiul octogenarului și-a făcut apariția și l-ar fi agresat pe pompier. Polițiștii constănțeni au declanșat cercetările și, la data de 31 ianuarie, l-au reținut pe suspect, fiind vorba despre Dan B., care a fost propus spre arestare. Acesta este cercetat pentru ultraj.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar nu mai bine ti as da la muie cand na prinzi?
2
2
Pana dl Arafat si MS nu vor schimba legile in privinta 112 ca sa nu mai fie solicitata ambulanta pe post de taxiu sau MF si taxati cand nu este cu adevarat urgenta nu se va rezolva nimic si mereu vor fi intarzieri la cazurile cu adevarat urgente!Indifernt ca este vorba de un adult sau copil ce poate veni cu masina proprie care oricum vin in urma ambulantei!Multi cred ca vor intra prioritar daca vin cu ea dar se insala! Asa va ajunge in timp util la un accident la un infarct stop cardiorespirator precum si legea schimbata in privinta prezentarii in UPU si asa nu vor mai fi cozi interminabile
1
0
dar daca era echipaj de la saj? de ce sa nu fie tot ultraj?
10
2
Din cauza unor idioti ca asta au astia de isu inca un motiv sa ceara salarii mai mari lucreaza intrun mediu periculos ai crede ca a fost cretinul platit de isu sa faca asa ceva.
11
8
Treburle nu o sa ramana asa.......cand te prindem buzunar ca la cangur iti facem!
13
14
Smurd-ul nu e ambulanta privata ! Trebuie bagat vreo 2 ani pe la Poarta Alba cretinul ala !
6
2
Oare octogenarul e Despina? Cred ca are nevoie de o colonoscopie cu clisma
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272