REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Părăsit de nevastă, Mitoşeru e consolat de Oana Roman, amica lui de-o viaţă

Părăsit de nevastă, Mitoşeru e consolat de Oana Roman, amica lui de-o viaţă

Replica API 9 septembrie 2019 | 00:00 792

Oana Roman, Mihai Mitoseru

Foto: arhiva personală

Mihai Mitoșeru (43 de ani) n-are noroc în dragoste în pace! În urmă cu 19 ani, logodnica lui, Cristina, a murit într-un accident de mașină, iar recent, soția lui, Noemi, a decis să plece din căminul conjugal.

Actorul a menționat pe contul de Facebook că frumoasa lui nevastă era preocupată mai degrabă de felul în care arată decât de familie și că nu-și dorea copii. Rămas singur, Mihai este consolat de atât de mama lui, Camelia Mitoșeru, cât și de prietena de o viață, Oana Roman (43 de ani), cu care a fost coleg la Liceul ”Central” din Capitală.

Foto: arhiva personala

Cei doi s-au pozat joi seară, la petrecerea de botez a nepotului lui Romică Țociu. Mihai a menționat într-un interviu că, după decesul Cristinei, a vrut să se sinucidă, cu atât mai mult cu cât a fost declarat vinovat de accident, fiind condamnat la trei ani cu suspendare “Este vorba despre prima mea iubită, fata cu care m-am pupat prima oară, am fost 10 ani împreună. Nu ne-am înşelat, nu ne-am certat, eram logodiţi şi urma să ne căsătorim. Mult timp nu am mai crezut în Dumnezeu. Puteai să mă calci cu maşina, iar eu nu aş fi simţit. Acum înţeleg ce a fost în sufletul tatălui Cristinei. Aş fi vrut să vină la mine şi să îmi dea un pumn, să facă orice”, a făcut el o mărturisire emoţionantă la o emisiune TV, unde a mai adăugat că a fost la un pas să se sinucidă, din cauza suferinței.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
UOAU , pai el era la volan...a fost declarat vinovat , 3 ani cu suspendare !
3
0
Se vehiculeaza ca in accidentul in care a murit prima lui iubita el era la volan...........
5
1
El e striper, alaturi de fostul prieten al Oanei Roman. Faceau parte din acelasi grup de baieti veseli. Si se mira de ce ii pleaca nevasta!
7
1
Nu cealalta Oana... ?! De Zavoranca este vorba, cu care a avut amatlacuri.... El este parasit de nevasta ?? Era de asteptat. Ea are 31 de ani si el 44: ea vrea o cariera, el vrea copii.... ea este o super frumoasa, cu o tinuta impecabila la TAROM, unde profeseaza, el un chelos, libidinos.... baiatul lu'mama.... Despre ce vorbim !?
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212