REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Parcarea de la Billa, transformată în... parc auto. Video

Parcarea de la Billa, transformată în... parc auto. Video

Cristina BĂRBUCEANU 5 februarie 2023 | 00:00 2895

Parcarea de la fostul magazin Billa, actual Supeco, s-a transformat în parc auto. Pare să nu deranjeze pe nimeni acest aspect, doar pe cei care locuiesc în zonă și duc lipsă de locuri de parcare.

Parcarea de la Billa, transformata in... parc auto. VideoMașinile puse la vânzare, în șir indian în parcarea de la fostul Billa

Parcarea de la Billa, transformata in... parc auto. VideoȘir de mașini puse la vânzare

Parcarea de la Billa s-a transformat, practic, într-un parc auto, după ce unii șoferi și-au expus, spre vânzare, aici, autovehiculele.

Parcarea de la Billa, transformata in... parc auto. VideoȘir de mașini puse la vânzare

Parcarea de la Billa, transformata in... parc auto. VideoToate detaliile despre autovehicul sunt așezate în bordul sau parbrizul mașinii

Doritorii găsesc toate detaliile de care au nevoie, inclusiv prețul mașinii, numărul de telefon al aparținătorului, anul de fabricație al mașinii, cu ce fel de carburant funcționează mașina, cât și detalii despre dotările automobilului.

Contactați de Replica, reprezentanții societății care administrează magazinul Supeco nici nu au afirmat, dar nici nu au infirmat dacă aparținătorii mașinilor plătesc vreo taxă pentru a-și ține mașinile acolo la vânzare, așadar, acest lucru rămâne, momentan, un mister.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mananca gras de acolo
0
0
La lidl în sighetul marmatiei ie la fel
0
0
Da si ti footi grija pi tini cristino? Era aproape de redactie, ca altfel nu-ti miscai coorul ala mare si trupul dezordonat. Cristino, te-ai spalat la coor? Sa nu patim ca data trecuta.
2
2
Oare A.N.A.F, ce face verifica oare cum sunt aduse masinile pe ce firma,ei educ masinile si le vand direct de pe numele neamtului, iar dupa daca te duci la ei ca are masina probleme iti spun sa te duci in Germania de unde ai luato
10
4
Platesc taxa 1000 euro pe luna directorului,sunt doi asociati ,au si dezmembrari in curte la Dacia Service
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272