REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PARCĂRILE ILEGALE aduc SANCŢIUNI PE BANDĂ RULANTĂ! Iată câte maşini au fost ridicate!

PARCĂRILE ILEGALE aduc SANCŢIUNI PE BANDĂ RULANTĂ! Iată câte maşini au fost ridicate!

Replica API 3 aprilie 2019 | 22:29 316

Opririle și staționările neregulamentare, de pe arterele intens circulate ale municipiului Constanța, reprezintă o mare problemă a orașului de la malul mării. În consecință, numai în primul trimestru al anului 2019, polițiștii locali au aplicat peste 4500 de sancțiuni pentru contravențiile rutiere. Mai mult, de pe 15 martie a.c., au fost ridicate 26 de autoturisme!

„Recomandăm conducătorilor auto să respecte prevederile legale în zonele în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară, în special în proximitatea stațiilor destinate mijloacelor de transport public în comun, unităților de învățământ, trecerilor pentru pietoni, etc.

În acest sens, poliţiştii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au executat și vor exercita în continuare acţiuni tematice pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă actele normative în vigoare, riscând ca autovehiculul să le fie ridicat de pe locul unde au oprit/staționat neregulamentar”, au transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Și, trebuie subliniat, în primele luni ale lui 2019, amenzile au curs! Astfel, polițiștii locali au aplicat 4580 de sancțiuni la OUG 195/2002 – de menționat că în aceeași perioadă a lui 2018 au fost înregistrate 1910 sancțiuni contravenționale. Amenzile au fost aplicate în special pentru opriri/staționări efectuate neregulamentar, pe arterele intens circulate din municipiul Constanța. De menționat că au fost aplicate 9324 puncte de penalizare.

Pe de altă parte, dat fiind că din 15 martie a.c. a intrat în vigoare hotărârea Consiliului Local Constanța, privind ridicarea mașinilor staționate și oprite neregulamentar pe domeniul public al municipiului, precizăm că au fost ridicate 26 de autovehicule.

F.B.

Citește și: AVEŢI GRIJĂ UNDE PARCAŢI! Iată câte maşini au fost ‘săltate’ de Poliţia Locală într-o săptămână!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parcari ocupate ilegal..Eximia, Mrini, Integra, Reifeissen...
5
0
Si cu banii pe care ii strang din amenzi or sa cumpere parcari supraetajate cu lift pentru masini?
0
0
Sunt o caruta de rable cu numere de bulgaria sau numere de anglia pe strazi prafuite care ocupa locuri de parcare aiurea si nu le ridica nimeni, oricum Fagadaule bucura-te cat mai poti de acest mandat ca nu mai pupi altul in veci
5
1
Ne-am trezit odata cu intrarea in parcare blocata de o tanara soferita. Politistii locali ajunsi la fata locului au ridicat... din umeri, spunand ca serviciul de ridicari functioneaza doar pana la ora 16. A trebuit sa stam 45 de minute pana a venit minunata sa mute masina. Deci le ridica daca au vreo roata pe spatiul verde, le ridica daca sunt pe tomis dar daca blocheaza o parcare de 40 de masini dupa ora 16, ghinion... Inca o mizerie marca Primaria Constanta
2
2
Sa invete sa faca locuri de parcare si sa nu mai puna piloni la toate colturile de strada...
3
2
Rog primaria sa publice numarul de locuri de parcare si numarul autovehiculelor existente in Constanta. Ar putea estima si cele din afara judetului, din Tulcea mai ales. Sa arate daca constanteanul este contravenient de voie sau obligat
8
3
cu rotile in sus. R-ai al dracului de tampit.
4
7
Si pe cele din statiile autobuzului 44 de pe str. baba novac colt cu strazile soveja si dezrobirii cind le ridicati?
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272