REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

PARCURILE din Constanța vor avea zone de FITNESS

PARCURILE din Constanța vor avea zone de FITNESS

Replica API 19 mai 2021 | 10:31 2293

După cum precizam în urmă cu mai bine de o lună, autorităţile locale intenţionează să implementeze un proiect prin care să amenajeze, în mai multe zone ale oraşului, spaţii dotate complet pentru activităţi sportive în aer liber. Iată că la începutul acestei săptămâni Direcţia de Servicii Publice a stabilit două locaţii unde vor fi amenajate aceste spaţii.

Zone de fitness în parcul Tăbăcărie şi în Poarta 6

Unul dintre proiectele pe care Primăria Constanţa le are în desfăşurare în această perioadă este reprezentat de amenajarea unor spaţii dotate complet pentru desfăşurarea de activităţi sportive în aer liber, în diferite zone ale municipiului. Felicia Ovanesian, city manager-ul Constanţei, a precizat că acesta este unul dintre proiectele prioritare ale actualei administraţii. Iată că Direcţia de Servicii Publice a stabilit unde vor fi amenajate aceste zone. “Săptămâna trecută am fost, împreună cu angajați din Direcția de Servicii Publice, în parcurile din Constanța să stabilim unde vom amenaja zonele de fitness. Am stabilit două locații. Una în Parcul Tăbăcărie, iar cealaltă în Parcul din Poarta 6. În perioada următoare se va lucra la documentațiile aferente”, a transmis Cătălin Iacob, consilier local din partea USR Plus.

Zonă de fitness şi teren de volei pe plaja Modern

Amintim că echipe din cadrul Primăriei au început amenajarea , în luna aprilie, a unei zone de fitness şi a unui teren de volei pe plaja Modern. Felicia Ovanesian, city manager-ul Constanţei, preciza atunci că actuala administraţie intenţionează să investească şi în creşterea atractivităţii parcului Tăbăcărie. „Unul dintre proiectele prioritare/de suflet ale actualei administraţii este cel al creşterii atractivităţii parcului Tăbăcărie! Proiectul include, în considerarea cel puțin a condiţiilor medico-sanitare actuale, o zonă de calisthenics! Și nu numai. Tacâm complet de fitness în aer liber”, a precizat Felicia Ovanesian.

Citeşte şi:

VEŞTI BUNE pentru constănţeni! Primăria va AMENAJA zone de FITNESS în parcurile din oraş

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zone fara gunoi aruncat si zone cosite, nu se mai fac?
0
0
Te inseli amarnic , pesedeii sunt mici copii pe langa pnl-pdl....Berceanu , Videanu , Cocos , Udrea ,Bica, etc,etc....
3
2
Nimeni nu-i intrece pe tatucii vostrii Mazare, Porcusorul si Strutu la furat, nostalgicilor
2
2
Serpii vor fi cei mai fericiti, vor avea unde sa faca si ei exercitii
6
3
poate dati jos placutele cu accesul interzis copiilor
5
0
asta lipsea, nu mai stiu astia de unde si cum sa fure bani
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212