REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Parcurile din Năvodari, VANDALIZATE!

Parcurile din Năvodari, VANDALIZATE!

Replica API 26 iulie 2018 | 00:00 275

Autoritatea locală din Năvodari a investit, în ultima perioadă, în dezvoltarea și înfrumusețarea orașului. De exemplu, după cum a arătat primarul Florin Chelaru, săptămâna aceasta s-au încheiat lucrările de reparații ale parcului „Trandafirilor”, situat în spatele sediului de Poliție. Astfel, a fost reparat sistemul de irigație, a fost reamenajată fântâna arteziană, au fost amenajate spațiile verzi cu gazon tip rulou, au fost plantați copaci tineri și au fost înlocuite vechile bănci. Alte parcuri au fost lărgite și înlocuite vechile pavele. De asemenea, aleile de acces auto au fost asfaltate, iar trotuarele blocurilor și cele din parc au fost asfaltate.

Dar deja au apărut „binevoitori” care vandalizează parcurile, atrag atenția autoritățile locale.

„În fiecare lună descoperim obiecte de mobilier urban stricate intenționat, flori furate, copaci rupți, locuri de joacă vandalizate. Amintim că prin hotărâre de consiliu local sunt prevăzute amenzi usturătoare pentru cei care, cu rea voință, strică tot ce le iese în cale, neglijând faptul că pot fi văzuți pe camerele de supraveghere sau de patrulele Poliției Locale.

Facem apel la voi, cetățenii cinstiți ai orașului nostru, să nu treceți cu vederea asemenea acte de vandalism și să anunțați cât mai urgent organele de Poliție Locală la telefon 0241/760307”, au precizat reprezentanții administrației locale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa faca Anane spectacol cu sirene si dirofaruri....cel mai slab comandant din istoria orasului nostru
1
0
Fara bataie ca la magar in panta,astia care strica lucruri nu pot fi speriati. Degeaba suni la politie,ca aia nu au voie decat sa faca niste rahaturi de hartii si sa dea niste amenzi ce oricum nu sunt platite in vecii vecilor amin! Bataita zdravana de la trecatori,cu ceva oase rupte ,asta e antidotul.
3
0
camere de luat vederi.....si amenzi uluitoare pentru asa nemernici ce distrug
5
0
Intr-un oras normal , nu exista , tunuri sau obuziere , pentru a asigura o normalitate , intr-un parc . Daca , nivelu de bun simt si respect , este sub zero...atunci lupta este enorma .
0
0
Pai daca-i iei l analizat pe rand pe Dnii politisti ocali din Navodari , constati ca majoritatea ''se incalta cu fesul'' , chiar daca isi fac studile pe la Chisinau ... ca toti prostalaii !
4
0
Chiar trebuie sa pazim fiecare copac ! Suntem buni doar sa criticam pe cei care fac ceva pt oras . Rusine !
2
1
Se apropie campania... niste ordinari. Daca se construieste strica.... daca nu se constrieste striga!
2
2
stau langa curul curvelor de la non - stopuri ! urmariti si vedeti , exceptie unde vanzatoarele au peste 50 de ani .
4
0
Sau nu are timp de chestiuni de genul acesta? Ei trebuie sa indeplineasca planul de amenzi?!
5
0
cine este acest anane? sperietoare.pensionarii sa stea la pensie nu la sefie
2
0
Facem si noi, prostii care platim impozite, un apel catre reprezentantii administratiei locale sa puna cate un politist local la post fix in fiecare parc 24 de ore pe zi si sa nu-i mai tina prin birouri si masini ca nu de aceea sunt platiti. Va multumim ca ne bagati in seama. Sau nu
3
0
... ce pazeste ? De fapt un "sobor" de politisti locali platiti din banii nostrii si condusi de un Comandant care il preocupa mai mult firma personala de constructii , nu ai ce sa le ceri ! Lasa ca vine ANANE sef , dupa ce se pensioneaza si da jos militaria !
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212