REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PĂRINȚI INCONȘTIENȚI, la Constanța! Și-au adus copiii să vadă un CADAVRU scos din fântână!

PĂRINȚI INCONȘTIENȚI, la Constanța! Și-au adus copiii să vadă un CADAVRU scos din fântână!

Replica API 26 august 2017 | 00:00 329

Un alt caz a avut loc în 2013

Un alt caz a avut loc în 2013

Se spune că "meseria" de părinte este una foarte grea! Și se pare că așa este având în vedere că este vorba de formarea copilului pentru tot ce va avea de înfruntat în viitor. Și, de multe ori, ne trezim că, adulți fiind, nu avem încredere în noi, suntem măcinați de fobii și de diverse alte probleme care formează un zid între între individ și mediul înconjurător. Iar toate acestea sunt din pricina unor evenimente petrecute în copilărie, fie că ne place să recunoaștem sau nu! Și niște exemple concrete avem chiar din localitatea constănțeană Movila Verde, acolo unde minorii stăteau pe margine cu părinții, așteptând ca un cadavru să fie scos din fântână. Un alt caz de acest gen a fost surprins de reporterii Replica, în 2013, când un copil de câțiva ani se afla lângă niște rămășițe umane, la un accident feroviar.

"Alarma" s-a dat în localitatea Movila Verde din municipiul Constanța, în seara de joi, 24 august, când niște persoane ar fi văzut un cadavru în fântâna din localitate. Cum aceasta era adâncă de 30 de metri, cei cărora li s-a părut ceva suspect s-au uitat cu o oglindă în care se reflectau razele soarelui (după cum au precizat cei aflați la fața locului). De fapt, o femeie în vârstă de 78 de ani, din Movila Verde, era dispărută încă din 23 august, iar lângă fântâna din sat se aflau papuci și o găleată.

Acela a fost momentul când oamenii au decis să se uite în fântână. Și au văzut un obiect vestimentar. Au sunat la 112, iar la fața locului au venit militarii ISU, cadre medicale și polițiști. O adevărată desfășurare de forțe. Bineînțeles că nu au lipsit nici spectatorii, care s-au înmulțit atunci când s-a confirmat că în fântână se află un cadavru. Și, ce este cu adevărat strigător la cer se leagă de faptul că acolo erau și copii. Mulți. Însoțiți de rude. Care așteptau să fie scos cadavrul și să-l vadă. La un moment dat, pe imagini se vede cum un polițist se îndreaptă către o fetiță și, probabil, că îi spune să plece, numai că adultul care o însoțea o ia de după urmeri și merg puțin mai în spate.

Dar nu pleacă, rămân la spectacol. Ulterior e scoasă femeia decedată din fântână, cu membrele superioare înțepenite în poziție verticală – imagini deloc normale, mai ales pentru psihicul fragil al unui copil. Dar au stat acolo până la final. Și, din păcate, această "practică" a părinților este una destul de frecventă. La orice accident, la orice nenorocire, se adună publicul. Printre care și copii.

Imagini teribile pentru un copil, la Valu: rămășițe umane! Iată ce spun psihologii

În iulie 2013, un vârstnic a murit într-un mod teribil la Valu lui Traian. A fost lovit de tren, fiind făcut bucăți. La fața locului: puhoi de lume. Iar unii au venit cu copiii. La acea dată, psihologul criminalist, Liviu Chesnoiu, a spus: " Primele amintiri pe care la au ei sunt de la vârste destul de fragede. Dacă acel copil are sub trei ani, nu mai ţine minte foarte bine, dacă are peste patru ani, vă daţi seama că-şi va aminti şi va căpăta o teamă.

Rezumându-mă la cazul de faţă, copilul ar putea rămâne cu fobii. De cale ferată, de tren, de morţi, de respectivul loc. Dacă va trece pe acolo, va fi bulversat, îi vor veni în minte imaginile de când era mic. E clar, la astfel de evenimente nu au ce să caute copiii. Acel copil va avea cu siguranţă o fobie. Va fi un loc malefic pentru el, tocmai că nu au avut grijă părinţii să-l ferească de aşa ceva. Este posibil să se închidă în el, să fie fricos, emotiv, instabil. Copiii nu se duc nici la înmormântări! Copilăria este delicată, toate rădăcinile sunt în copilărie. Când spunem că avem nu ştiu ce, că ne simţim nu ştiu cum, din copilărie ni se trage, asta e clar. Va fi foarte temător"

Liliana CHIRU

Video:

Citește și: https://www.replicaonline.ro/inconstienta-unui-parinte-din-valu-si-a-pus-copilul-sa-se-uite-la-un-cadavru-transat-de-tren-125000/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E bine ca oamenii de la sate sa fie insensibili ? A fi omenos,empatic,sensibil ,cu suflet nobil inseamna pentru tine a fi pampalau? Mi-e mila de tine,tu esti ,,marele pampalau''. Sigur esti din cei care se cred paralei pana la prima buba,cand vrei sa fii ocrotit,ai dori sa nu fie in jurul tau niste insi dezumanizati. Tu da,esti un om rau si dispretuiesti evolutia civilizatiei umane,alta decat cea tehnologica,evolutia acelei parti de suflet ,de cap normal.Pacat. Si sa stii,la oras exista tantalai ca tine mai multi decat la sate.
1
3
Oamenii la tara nu sint asa de speriosi ca pampalaii astia de la oras. Aia se confrunta ,zi de zi, cu probleme grele. Nu sint asa de sensibili si fitosi ca mimozele de la oras. Toate fac parte din viata de zi cu zi. De ce nu comentati ce porcarii vad copii la tv, cu toate panaramele si filmele de doi lei. V-a apucat grija. Stati linistiti ca acei copii au un sistem nervos sanatos . Oricum ,cei care scriu nu au un discernamint adecvat pentru a emite pareri echilibrate si obiective.
4
3
De parintii inconstienti care isi duc copiii la city mall sa vada expozitia de cadavre umane nu spuneti nimic?
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218