REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Partidul Neamul Românesc lipește stickere pe mașinile năvodărenilor

Partidul Neamul Românesc lipește stickere pe mașinile năvodărenilor

Replica API 11 martie 2020 | 12:38 1778

Cu toate că nu a început încă campania electorală, se pare că reprezentanții Partidului Neamului Românesc s-au gândit să își promoveze simbolurile, punând pe mașinile năvodărenilor stickere cu Partidul Neamul Românesc și cu îndemnul clar de a vota!

Partidul condus de celebrul Ninel Peia, cel care a obținut un scor rușinos la alegerile prezidențiale, unul mai mic și decât alcoolemia pentru care este sancționat un șofer la volan, alege niște căi mai conservatoare de a se promova, la fel cum sunt și tacticile partidului. În lege este stipulat „scorul” de 0,40 mg/ litru alcool pur în aerul expirat, în timp ce Ninel Peia a reuțit performanța să obțină doar 0,34 % din voturi.

Năvodărenii sunt nemulțumiți de faptul că partidul Neamul Românesc își face campanie, lipind stickere pe mașinile lor.

Reamintim faptul că luna trecută, Nicolae Matei și-a deschis sediul de campanie, afiliat Partidului Neamul Românesc, din care face parte în prezent, după exilul din PSD și a ținut să arate cât de patriot este. Acesta, alături de șeful lui de la partid, Ninel Peia a decis să reinventeze steagul României și să-l pună invers.

Drept urmare, având în vedere că vorbim despre precampanie și nu despre campanie electorală și mai mult, despre proprietatea personală a unui cetățean, ceea ce a făcut Partidul Neamul Românesc în Năvodari poate intra lejer la un caz de natură penală. Contactați telefonic, cei de Autoritatea Electorală Permanentă nu au dorit să ofere un punct de vedere în acest caz și au spus că se ocupă doar de sursele de finațare avute de partidele politice, în campania electorală.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar de firma din NAVODARI VIACONSAVIS SRL ati auzit ?stiti ca acesti indivizi vand apartamente fara a asigura oamenilor curent si gaze? stiti ca tot mai multi oameni sunt revoltati .Toata lumea din Navodari il cunoaste cred pe octav vasilca.nu mai cumparati locuinte de la acest individ este un real pericol
0
0
Dar de Georgiana urbanism Navodari de ce nu se autosesizeaza nimeni ca toti constructorii o stiu de mare spagagista .Cica daca nu isi primeste partea , ameninta constructorii cu Inspectoratul de Stat in Constructii , respectiv cu amantul Harry directorul.Am auzit ca amantul Harry de care stie toata lumea ar fi chemat pe un tip ca sa l ameninte ca de ce a facut o sesizare la Primarul Navodari cu neregulile Georgianei Cotigi.Cica cineva a depus o sesizare la Primar si una Nicoleta de la registratura care ii este priettna ar fi anuntat o si au rupt hartia sa nu ajunga la Primar.
0
0
Nimic nou sub soare. Basau a trimis una din ficele lui sa ,, inscrie in circulatie'' PMP,la inceput cica un fel de ONG care a devenit partid. Legal,orice oligofren poate sa-si faca la noi partid,adica nu se vede ? Ca tupeistii si mizerabilii se baga sa fie sefi in tara asta e ceva,mai nasol este ca se si gasesc idioti cu mile sa-i voteze. Degeaba face cineva partidul,daca nu are suficienti cretini sa-l sustina prin vot.
3
1
Madam Pascal, dimpreuna cu pupilul sau, un analfabet functional, se razboiesc cu Peia ala pe Facebook. Acum vad ca-l fac de cacat "la gazeta". Tind sa cred ca daca cineva ar urmari camerele video din zona, ar da de Pascal. Hai sictir.
1
0
Fara penali ,Matei a furat tot terenul din Navodari . A ajutat cativa amarati si cateva babe cu cofrage de oua si se crede salvatorul orasului . Afara cu el , locul lui e in alta parte !
4
1
Sa curete mata de la scara de la bloc ce mortii matii lipesti pe geamul meu cacat bolnav
3
1
Matei Nicolae este unu dintre cei mai nenorocit ,,om" care a condus orasul nostru, un mincinos ordinar care a furat toata Tabara de copii Navodari.
9
2
Poate l-a bagat si pe IPU in partid care i-a pazit curu in parnaie !
9
1
ar trebui sa se numeasca partidul hotilor daca te uiti la membrii!
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272