REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Patriarhul Kiril le cere rușilor să meargă la război

Patriarhul Kiril le cere rușilor să meargă la război

Replica API 23 septembrie 2022 | 00:00 1461

Patriarhul Kiril al Rusiei i-a încurajat pe ruși să meargă la război, după mobilizarea militară anunțată de Kremlin. Șeful Bisericii Ortodoxe Ruse i-a încurajat pe rușii mobilizați să nu le fie frică de moarte.

„Mergeți cu curaj să vă îndepliniți datoria militară. Și nu uitați că, dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa, în glorie și în viața veșnică", a afirmat Kiril, potrivit agenției Nexta.

Anteior, Patriarhul Kirill i-a îndemnat pe ruși să nu-i considere pe ucraineni dușmani.

Astăzi, Patria noastră, Rusia, Rusia istorică, trece prin încercări grele. Știm ce se întâmplă în Ucraina. Știm ce pericol planează asupra poporului ucrainean, pe care încearcă să îl reformeze, să facă un stat care este contrar Rusiei, ostil Rusiei. Este foarte important ca în inimile noastre să nu existe sentimentul că există un dușman. Trebuie să ne rugăm astăzi ca Domnul să întărească sentimentele frățești ale popoarelor din Sfânta Rusie, astfel încât unitatea Bisericii noastre să devină și mai puternică, ceea ce este cu adevărat o garanție a păcii în întinderile Rusiei - motiv pentru care prăbușirea țării noastre a început cu încercări de a rupe Biserica, de a crea schisme și separări. Dușmanul știa că acest punct trebuie lovit. Și, deși am suferit pierderi și în Ucraina a apărut o schismă periculoasă, păcătoasă și fără har, dar în același timp credința ortodoxă este păstrată acolo”, a afirmat Kiril.

CONTEXT

La 21 septembrie, președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind mobilizarea parțială în țară. Într-o alocuțiune adresată rușilor, el a menționat că linia de contact în zona de operațiune militară specială "depășește o mie de kilometri", forțele aliate confruntându-se "nu doar cu formațiuni neonaziste, ci de fapt cu întreaga mașinărie militară a Occidentului colectiv", care amenință însăși existența Rusiei.

Potrivit ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu, 300.000 de rezerviști vor fi chemați în timpul mobilizării și vor fi supuși unui antrenament înainte de a fi trimiși în zona "operațiunii militare speciale". Studenții și recruții nu vor fi chemați, ci doar cetățenii care au efectuat serviciul militar și au o specializare profesională militară vor fi mobilizați. Șeful armatei a subliniat că mobilizarea se face în primul rând pentru a controla teritoriile eliberate în timpul operațiunii speciale, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mergeti sa muriti ca are el grija de inmormantare...
0
1
cine a scris articolu ii place sa manance kakat . Globalistii s-e dau de ceasul mortii , cu cat ai fost platit sa scrii mizeria asta de articol
2
4
"Lucrarea Domnului" - am mai multe greseli de tipar, recunosc! Graba strica treaba... Sper ca macar mesajul sa fie inteles
6
2
m-am indepartat''''. A fost o greseala de tipar mai jos.
5
2
Va spun sincer, in trecut m-am indreptata de Dumnezeu tocmai din cauza impostorilor astora din BOR, a popilor asta pomohaci. Abia dupa ce m-am maturizat am inteles ca am gresit si ca BORmasina lor si tot circul de popi in toale de regi nu are nicio treaba cu Lurarea Domnului. Nu pupatul moastelor si poala lui Teodosie te face credincios. Din cauza impostorilor astora, dispare increderea in adevaratii preoti, care sunt deja tot mai putini si greu de recunoscut...
6
2
Stire recenta: "Un apropiat al lui Putin a cazut ::mai multe etaje pe scari:: in izua in care presedintele rus anunta mobilizarea partiala". Multi tembeli ar spune: Asa si? Oamenii rationali ar intelege ca fostul sef al Institutului de Aviatie din Moscova, Anatoli Gherascenko i-a spus in fata lui Vladimir Putin sa nu mobilizeze poporul rus cu forta si a fost ucis fara ezitare... Iar lista e lunga din februarie pana acum si vor mai cadea multi pe scari in viitorul apropiat... Sau poate s-a sinucis singur, avand informatii ca urmeaza sa foloseasca nuclearele tactice folosind avioane bombardiere.
11
2
Daca faceti o comparatie intre patriarhul Kirill si jihadistii aia care predau in moschee tampenii ca daca ii arunca pe europeni si americani in aer, daca se arunca si ei in aer cu centuri explozibile la brau impreuna cu ei, atunci vor ajunge langa Alah si le va da ala nu stiu cate virgine si aberatii d-astea oribile. Ce face astazi patriarhul impostor Kirill al Moscovei, impreuna cu Vladimir Satana Putin, este fix acelasi lucru pe care il fac acei jihadisti, pe care multi ii stiti drept I S I S.
11
2
Daca nu-l oprim pe George Simion, daca nu oprim AUR, daca nu-l oprim pe Teodosie, la fel va ajunge si Romania... Va deveni la fel ca Rusi, un popor al antihristului, ci care nu mai face Voia Domnului, ci voia falsului profet si al falsului "Zeu in carne si oase".
13
2
Asa va ajunge si Romania daca nu OPRIM AUR! Nu votati AUR. Teodosie este rusofil si va fi urmatorul patriarh al Romaniei. Va fi exact precum Kiril al Moscovei, iar George Simion precum Putin. Vor sa impuna modelul rusesc si in Romania. Patr. Kirill a fost criminal KGB codename Mikhailov, iar inaintea lui a fost al criminal KGB, patr. Alexy II codename KGB: Drozdov. Toate astea au fost dovedite. Ba chiar gasiti cum patriarhul Kirill si-a editat fotografiile in care avea rolex de nu stiu cate sute de mii de euro la mana. Doamne fereste...
12
1
mergeti voi,popii,sa spele gloantele in voi de puturosi!!!
3
2
cu dumnezeu in imparatia sa? Pe bune? Ma lasi cu balivernele astea? Stii tu cum sta treaba, bai popa senil? Ai fost tu si stii ca e asa? Mars dracului de aici!
2
2
Ce popa cretin! Asta nu violeaza ceva muieri sau minori? Ca sa fie tacamul complet. Sa nu fi omis niciun aspect negativ. Tembelul dracului!
5
2
Cica popi sunt persoane alese,oameni lui Dumnezeu pe pamant,poate or fi uni dar Kiril asta este omul criminalului Putin:hai si tu Theodosie mai declara si acum:"Putin este un bun crestin care a construit multe manastiri si biserici in Rusia".
3
2
Kirile sa ma kak pa biserika ta si sa le trag m**e la toate maicile bolsevice.
6
2
Ce usor e sa trimiti lumea la razboi cand tu stai linistit departe de orice confruntare si te lafai in lux! Sper sa crape in cele mai cumplite chinuri si Putin si Kiril!
9
2
Doamne fereste! Asta e crestin?! Nicidecum, e Satana in...sutana!
8
2
intruchiparea satanei pe pamant. Multa mwie cu mult kk !!!
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367