REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Patrick Vieira a fost testat pozitiv cu COVID

Patrick Vieira a fost testat pozitiv cu COVID

Replica API 27 decembrie 2021 | 23:42 919

Antrenorul celor de la Crystal Palace nu va fi pe bancă la meciul cu Tottehnam, după ce a fost testat pozitiv. Crystal Palace îl va avea pe bancă pe Osian Roberts, antrenorul secund.

După ce ieri a fost depistat pozitiv de Covid-19 Steven Gerrard, antrenorul celor de la Aston Villa, astăzi a fost rândul lui Patrick Vieira, marea legendă a lui Arsenal, să fie testat pozitiv. Vieira este una dintre cele cinci persoane din personal şi jucătorii clubului care au fost testate pozitiv.

Asistenul său îi va lua locul pe margine împotriva echipei din Nordul Londrei, informează Mediafax, potrivit The Daily Mail.

Vieira va intra în izolare şi va lipsi şi de la meciul de acasă împotriva lui Norwich programat pe 28 decembrie. După ce clubul a raportat cinci cazuri pozitive, cei de la Crystal Palace au făcut o cerere nereuşită către Premier League pentru anularea meciului.

Această cerere ca meciul să fie amânat a provocat o incertitudine uriaşă în seara de Crăciun, dar meciul a fost confirmat cu câteva ore înainte de start. Confirmarea meciului dintre Palace şi Tottenham înseamnă ce de Boxing Day vor fi şase meciuri de Premier League după ce Liverpool-Leeds, Burnley-Everton şi Wolves-Watford au fost anulate din cauza infecţiilor cu COVID-19.

„Sperăm că vom fi în regulă să jucăm cu Spurs, dar când te uiţi la numărul de cazuri din jur, începem să fim îngrijoraţi”. „Am avut câteva cazuri pozitive în cadrul clubului în ultimele două zile. Facem tot posibilul să prevenim situaţia, dar este îngrijorător pentru că nu ştim ce se va întâmpla în următoarele zile” a spus Vieira, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218