REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Patronul de la Ferma Dacilor a fost arestat

Patronul de la Ferma Dacilor a fost arestat

Mirela PASCAL 3 ianuarie 2024 | 22:26 2187

Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, a fost arestat pentru 30 de zile, au decis judecătorii Judecătoriei Ploiești.

Patronul de la Ferma Dacilor a fost arestat

Cei doi administratori din acte de la Ferma Dacilor, Adrian Vitomir Ristin şi Adelina Elena Ilie, au primit mandat de arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, poate fi atacată cu recurs.

Reamintim că Dinicu, patronul de facto al Fermei Dacilor, și doi administratori ai formei au fost reținuți marți pentru 24 de ore, după mai multe ore de audieri. Numele lui Dinicu nu apare în documentele firmei care administrează Ferma Dacilor, însă în decembrie 2023, cu câteva zile înainte de incendiul devastator, Dinicu dădea interviuri în presa centrală şi în presa locală, în care se prezenta drept patron al complexului şi vorbea despre cum a fondat Ferma Dacilor.

Procurorii susțin că complexul turistic Ferma Dacilor a fost construit fără autorizații și a funcționat în acest fel încă de la început. Mai mult, și demersurile ulterioare pentru „intrarea în legalitate” au fost realizate cu încălcarea legii mai arată procurorii, precizând că Ferma Dacilor nu avea autorizație de securitate la incendiu.

Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, a fost arestat pentru 30 de zile, au decis judecătorii Judecătoriei Ploiești, informează Digi24. Cei doi administratori din acte de la Ferma Dacilor, Adrian Vitomir Ristin şi Adelina Elena Ilie, au primit mandat de arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, poate fi atacată cu recurs.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/patronul-de-la-ferma-dacilor-a-fost-arestat-2636683

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tupeul acestui interlop este de necrezut,auzi ce spune asta:"am incercat sa intru in legalitate cu constructzia dar mi s-a pus piedici de autoritatzile locale"adica el care statea la masa in pensiunea lui cu primarul si superiori primarului nu a reushit sa ia autorizatzie de constructzie la 10 ani dupa finalizarea constructziei fara aprobare,mai imbarligatorule au fost demolate constructzii in Romania inainte sa fie finalizate,ori daca primarul de la care trebuia sa iei tu autorizatzie de constructzie avea ceva cu tine de nu ti-a dat autorizatzie te lasa ala pe tine nu doar sa construieshti ci sa desfashori si o activitate comerciala acolo ?;aici este vorba de coruptzie la nivel innalt si la mai multe institutzii,de aici trebuie sa porneasca procurori restul sunt vrajeli,piste false create pentru obstructzionarea justitziei,asta shtie si un copil de 10 ani.
1
0
Toti analfabetii sunt domni in Romania........si in mod special la Constanta. Toate leprele au ajuns in functii de conducere.
6
0
Asa e cand o tii langa cu dacu lber, cand e clar ca ai de invatat civilizatia romana - mori ca prostul, ars in lemne.
5
0
Bai bodiguardule au ars de vii 8 copii tu iti dai seama in ce chinuri au murit cei mici nevinovati… Hapsan de bani cand am fost era 100 portia de pastrama juma de farfurie. Dar tu n-aveai nici macar minimul de protectie la incendiu la o pensiune cu stuf din lemn, nici incalzire adecvata , sistem electric pe masura. De ce noi ceilalti alergam de ne ies capacele pe tru avize si tu plateai spagi si le faceai din pix. Asta e claz clasic de coruptie la nivel foarte inalt.
14
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436