REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Patronul localului Pescăria lui Matei a OCUPAT locul de parcare pentru HANDICAPAŢI

Patronul localului Pescăria lui Matei a OCUPAT locul de parcare pentru HANDICAPAŢI

Replica API 23 martie 2020 | 23:13 11612

Locurile de parcare din Constanţa reprezintă, pentru foarte mulţi dintre noi, o reală problemă, chiar dacă administraţia locală a amenajat mai multe parcări în oraş în ultimul an. Aşa se face că fiecare parchează pe unde apucă.

Acesta este şi cazul patronului localului Pescăria lui Matei din Agigea. Matei Datcu obişnuieşte, se pare, să parcheze pe locul de handicapaţi de pe Aleea Câmpinei, din Km 4-5, ocupând, astfel, locul unei persoane cu dizabilităţi. Cel puţin aşa susţin locuitorii din zonă.

“Este parcată zilnic pe locul celor care trebuie să beneficieze de el, dar nu pot din cauza acestui handicapat”, a spus, pentru Replica, un şofer cu dizabilităţi.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce vina avem noi bai handicapatilor ca sunteti coi handicapati, de unde banii aia de medicamente, ingrijitori si altele? le plateste pulimea, ce atatea locuri de parcare la batu calului, trage de carucioru ala 10 metri in plus ca nu e nimeni vinovat de handicapul tau
0
1
Locuri pentru handicapati avem, dar nu avem handicapati care conduc masini. Locurile raman libere pentru cine, in cazul asta?
4
2
Tu esti handicapat! Acel loc este pt persoane cu handicap nu handicapati!
2
0
parcati voi pe locul bizonului si vedeti ce patiti. asa ca e o zdreanta.
4
2
Daca l-ai prins trebuia sa-i faci un mumu ,sa il intepi cu barba in coaie sa te tine minte....
1
4
Pe cine a suparat Matei de s-a luat Replica de el? Sustine pe cineva care deranjeaza? Altfel nu v-ar fi pasat sa-l urmariti. In ceea ce priveste locurile de parcare, acestea nu sunt suficiente, si drept urmare nu poti spune ca un loc poate fi destinat celor cu sapca galbena. Dpdv al locurilor de parcare suntem cu totii handicapati
5
6
La cat o sugeti cu articolul asta, puteti sa i o luati in gura pe toata!
5
10
Un handicapat matei datcu
15
3
Ba asta cu parcarea chiar e o problema,nu ca ii iau apararea dar chiar nu avem unde parca camd venim de la munca!sunt arondate 25 locuri la 5 blocuri dintre care 3 turn! Din pacate noaptea cand vin mai parchez si eu pe acolo,dar dupa ce citesc aici osa ocolesc a mai parca!dar sa stiti ca toti parcam pe unde putem
10
1
parchez unde vreau ca sunt smecher hai ciocu mic si stati ascunsi ca vine covidul ma duc ca am treaba sa frec o bucatareasa ca de aia am angajat o
5
13
Realitatea este ca personae cu dizabilitati posesoare de autovehicule sunt foarte putine si parcarile destinate lor sunt excesiv de multe,facute in primul rand nu din respect fata de acei oameni,ci ca sa arate ca ei,,,facatorii'' de locuri de parcare ar avea ceva empatie umana. Logica este zero. Multi din cei cu dizabilitati sunt ajutati de familie,adica de soferi care nu gasesc loc de parcare,locurile pentru handicapati ramanand goale cu orele si zilele,unele chiar neocupate vreodata. Lucrurile ar trebui sa fie un pic mai gandite.
17
10
si mische parca zicea ca asigura locuri de munca sa nu fie executat
7
3
Acest om pe care il jigniti voi asigura locuri de munca a cateva sute de persoane oentru a-si ajuta copii.voi in afara de barfa ce oferiti? Codosilor.
11
18
Cind esti nesimtit esti tot timpul,caci tu esti circiumar,deci neam prost,tzepar,asa ca ce-ti pasa de altii?
19
4
N-am parcat niciodata pe un loc rezervat ptr. persoane cu handicap....chiar si atunci cand parcarile de la Mall sunt full , nici macar n-am fost tentat ! Nu mai cautati scuze oligofrenilor , sau si matale mai obisnuiesti ? ....nulitatilor !
21
4
Ce informatie de barfitoarele din colt de ulta cu sort si mainile la sold. Penibil. De asemenea informatii are nevoie romanul.
8
8
Daca omul este handicapat mintal, ce aveti cu el? El parcheaza in consecinta pe locurile dedicate lui! Iar prostul asta de la 09:31 sa stie ca sunt soferi care n-au parcat niciodata pe locurile destinate handicapatilor!
17
4
niciunul dintr voi nu a parcat pe un loc de handicapat daca nu a gasit loc, cati handicapati conduc si au carnet eu stiu cazuri ca au certificat de handicap si ei nu au nimic
9
8
Va tineti numai de prostii. Ati iesit la vanatoare de senzatii.
5
5
Ce aveti oameni buni cu el? Pai voi nu-l stiti ca este putin intarziat? In loc sa-l compatimiti, voi sariti pe el. Asa oamenii rai...
15
1
Acest handicapat Matei , parcheaza 2 masini una linga alta , una pe locul pentru handicapati si cealalta linga ea ocupand tot trotuarul de mers cu curucirul cu copii sau pe jos. Este un mare mare handicapat , se vede in poza.. Rusine sa-ti fie handicapatule
15
4
Buna ziua stau langa parcarea cu pricina si nu l am vazut ca face o obisnuinta din asta .se mai intampla daca era o obisnuinta sigur ma luam si eu de el
8
9
Acest inconstient este bolnav mintal si nu are cum sa se vada handicapul doar in momentul cand descghide gura! Amendat de fiecare data cand este prins in fapt .Are cu ce sa plateasca nu-l plangem de mila .
18
3
Rusinos din partea lui.
13
2
probabil e handicapat ,,sau un nesimtit de bou.
14
2
sa rezervi locuri pentru handicapati. Daca poate sa conduca poate sa si gaseasca si loc de parcare la fel cum fac si restul soferilor. Sau sa si plateasca unul. Adica ai bani de masina si n ai de platit parcare? Adica cand mergi prin mall nu esti handicapat doar cand ai nevoie de loc de parcare esti. Sictir!
7
14
acest handicapat asa a ocupat si pescaria. Ilegal.
26
4
Acest cacat handicapat este fiul unui fost securist vechi , informati va ala a fost cu banii si relatiiile , iar asta a parcat exact unde este locul lui
22
2
Chiar nu este handicapat daca a facut acest lucru? Cu siguranta este, un parvenit!
13
3
un jegos iresponsabil , patronul unui local murdar si imputit....fata de handicapat are...intrebarea e dc are si certificat?
21
5
Da ... este un Om de Succes , un evazionist notoriu care mai si trage pe nara impreuna cu 2-3 angajati ! Asta care-l pupi in cur pe Handicapat ... trageti pe nara reciproc ?
27
5
Dc este handicapat, ce poti sa ii ceri
15
2
Replica un "ziar"scris pe hartie igienica si niste reporteri de tot KKtul
11
17
E bazat omul, iar gaborii in constanta sunt agarici, cel mult prind vreo baba care vinde verdeturi pe langa piata si o amendeaza.
27
4
Nu e handicapat, dimpotriva este un om exceptional, de o mare valoare umana si deosebit de capabil. Este o persoana harnica, devotat ca si cetatean, un om de succes!
13
38
poate omul e chiar handicapat MINTAL
27
5
odata o gluma ... Daca mi-ai luat locul, ia-mi si handicapul. Se poate aplica si aici. Chiar si o amenda. Politia rutiera, desteptarea.
29
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212